Признания преобръщат живота на приятелите в „София – Ден и Нощ“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Признания преобръщат живота на приятелите в „София – Ден и Нощ“
05.04.2016

Неочаквани събития ще бележат живота на приятелите от квартирата на „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от вторник до петък, в 22.00 ч. по Нова. Чаровният фотограф Дани ще направи шокиращо признание в квартирата на Галя. Неочакваното разкритие е на път да промени отношенията между някои от героите в сериала завинаги. 

 

Нови разкрития определено ще тегнат като буреносни облаци над главите и на други приятели в „София – Ден и Нощ“. Марио ще направи болезнено разкритие, което ще го нарани повече, отколкото той някога е очаквал. Дали обаче ще го промени и в каква посока? А Стела ще бъде поставена пред съдбовен избор, от който зависи щастието на най-близките й. Надраснало ли е отчаяното момиче грешките от миналото и склонно ли е да прости на другите, но най-вече на себе си?

 

Неочаквани събития има също за Боби, Митко и Коко в следващите епизоди на сериала. Любовта буквално си играе на криеница с тях и ще им даде странен урок, от който всеки от тях трябва направи своите изводи. Боби попада в кръговрат от любовни недоразумения, а за Митко любовта ще се окаже буквално животозастрашаваща. Коко пък го очакват куп изненадващи и трагикомични разкрития за любовта. 

 

Под щастлива звезда тази седмица ще бъде най-вече домашният любимец на приятелите – симпатичното им порче, което е на път да се превърне в истинска звезда. Какво ще се случи със звездната кариера на Пор Фавор, зрителите ще разберат в новите епизоди на „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък в 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg