Премиерни заглавия по AXN през април!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Премиерни заглавия по AXN през април!
01.04.2016

Освен хитовия „Бесни кучета“, който AXN предлага на феновете си още в първия ден от април, още два игрални филма ще бъдат излъчени за първи път в ефира на базовия канал през месеца. Първи е екшън трилъра на Джери Лайвли „Изкуството на войната 3“, който ще бъде излъчен на 16 април от 22:00. В третия филм за изкуството за воденето на война, агент Нийл Шоу има тайна мисия да попречи на севернокорейски терористи да се сдобият с атомна бомба. Когато нещата се объркват, Шоу попада под кръстосан огън и опита му да спаси красивата помощничка завършва със скалъпено обвинение за убийство. Сега издирваният от службите Шоу може да разчита единствено на неопитния партньор и тайнствен помагач. Осланяйки се на бойните си умения и познавайки слабостите на противника, той трябва да оцелее сред корейските бедняшки улици и да намери терористите, преди те да са взривили бомбата по време на мирна среща на Обединените нации. 

 

На 23 април от 22:00 Стивън Сегал е в ролята на майсторът по бойни изкуства Тагарт, в екшън трилъра „Срещу мрака“. В едно апокалиптичнот бъдеще на Земята, пируват жадни за кръв вампири. Група оцелели са попаднали в капан, затворени в болница. Тагарт е единствената им надежда, а той знае, че няма друго лечение освен смъртта. Сега е време за последната решаваща битка на човечеството срещу жадните за плът създания. 

 

От 13 април, всяка сряда от 21:15, AXN Black започва излъчването на високооктановият сериал „Скорпион“, вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О'Брайън, човекът с един от най-високия коефициент на интелигентност в света. На 13 години той се явява на IQ тест и събира 197 точки, които надхвърлят резултата на Айнщайн. През същата година компютърният гений успява да хакне компютърната система на НАСА. По-късно е посрещнат от САЩ с виза EB 1-1 за „изключителни способности", каквато е била предоставена и на Айнщайн. Брилянтният му ум и технологични умения помагат в определянето на заподозрените за бомбения атентат по време на Бостънския маратон. Той споделя, че е помогнал на ФБР да се фокусират върху братя Църнаеви.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg