През април в рубриката за премиери на bTV Cinema

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

През април в рубриката за премиери на bTV Cinema
30.03.2016

През април 2016 г. в рубриката за премиери за България на малкия екран - „Какво ново в понеделник вечер”, bTV Cinema ще представи на своите зрители четири премиерни заглавия.

 

Киноманите ще видят за първи път на телевизионен екран криминалната драма „Корумпиран град”, трилърите „Двете лица на януари” и „Заразяване”, както и семейното приключение „Среднощно слънце”.

 

Първия премиерен филм за месеца „Корумпиран град” ("Broken City", САЩ, 2013) bTV Cinema ще излъчи на 4 април от 21:00 часа. В криминалната драма Марк Уолбърг влиза в ролята на бившия полицай и настоящ частен детектив Били Тагърт. Той е нает от кмета на Ню Йорк (Ръсел Кроу) да открие дали младата му съпруга му изневерява. Много бързо Тагърт потвърждава подозренията на управника и по всичко изглежда, че това е поредния успешен случай за упорития детектив. Но ситуацията коренно се променя, когато любовника на кметската съпруга е намерен мъртъв само ден след като изневярата е била разобличена. Отново въвлечен в случая, Тагърт разбира за истинските намерения на нюйоркския кмет и незаконните сделки свързани с него, които вече са отнели няколко човешки живота.

 

На 11 април от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще гледат премиерния романтичен трилър „Двете лица на януари” ("The Two Faces of January", Великобритания-Франция-САЩ, 2014). През 1962 година бляскава американска двойка – харизматичният Честър Мак Фарлън (Виго Мортенсен) и младата му съпруга Колет (Кирстен Дънст) пристигат в Атина. Докато разглеждат забележителностите и Акропола, се запознават с Ридал (Оскар Айзък) – млад гръцкоговорящ американец, който работи като гид и мами туристите. Привлечен от красотата на Колет и впечатлен от богатството на Честър, Ридал с удоволствие приема поканата им за вечеря. Оказва се, обаче, че зад лъскавата си външност, Честър крие тъмни тайни. Когато Ридал пристига в скъпия им хотел, е притиснат от Честър да му помогне с преместването на тялото на очевидно припаднал мъж, за когото твърди, че го е нападнал. Събитията стават все по-греховни, изходът – все по-далечен, а напрежението ще се покачи още повече, когато се отключват завистта и параноята на Честър. 

 

На 18 април от 21:00 часа с участието на носителите на Оскар® Мат Деймън, Гуинет Полтроу, Кейт Уинслет, Марион Котияр и номинираните за Оскар® Джуд Лоу и Лорънс Фишбърн, спиращият дъха трилър „Заразяване” проследява пътя на един смъртоносен вирус, който сякаш не може да бъде спрян. Изследователи, военни, Световната здравна организация и обикновени граждани се мобилизират в името на една кауза – да открият лек, преди да е станало късно. Режисьорът Стивън Содърбърг изгражда напрегнат разказ за това, как смелостта ни обединява... докато обществото се разпада.

 

В последния понеделник на април bTV Cinema ще предложи на зрителите си семейната приключенска лента „Среднощно слънце” ("Midnight Sun" a.k.a. "The Journey Home", Канада-Италия, 2014). Действието в лентата се разиграва в ледените полета на западна Канада. Когато Люк открива, че малко полярно мече е било разделено от майка си, той решава да ги събере отново. Горан Вишнич се присъединява към екипа в ролята на Муктук – полу инуит, полу канадец, който познава терена, където живеят полярните мечки и се съгласява да помогне на момчето. Плаващият айсберг се разделя под краката им и единствено в ръцете на Люк остава да защити себе си и мечето от опасностите на дивата природа и да доведе мисията си до край.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg