Виктор Ангелов готви с песен на уста кутията на MasterChef

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Виктор Ангелов готви с песен на уста кутията на MasterChef
28.03.2016

Утре вечер от 21:30 часа по bTV Виктор Ангелов ще влезе в ролята на специален гост, който ще предизвика 13-те хоби-кулинари в кутията на MasterChef. Предоставяйки им привилегията да готвят рамо до рамо с един от най-добрите експерти в страната, председателят на журито ще вдигне летвата още по-високо като съкрати личното си време с разходки из кухнята и игра на карти.

 

Морски дявол, пилешко бутче, скариди, бок чой, кашу, лайм, джинджифил, кокосов орех, картоф, яйчни нудли, прошуто и червено къри ще изкарат наяве самочувствието и стратегиите на играчите. С песен на уста, лекота и нагласата за откровено забавление, Виктор ще презентира на колегите си чиния „от сърце”. Дали хоби-готвачите ще се вдъхновят от неговия пример, какви комплименти ще се разменят, помагат ли документалните филмчета при чистенето на скариди и има ли скрити камери в кухнята на MasterChef - тази вечер от 21:30 часа по bTV.

 

Златният финалист сред тримата с най-впечатляващи ястия ще влезе в склада, за да избере основния продукт, с който ще готвят всички играчи. Темата на ястията е „Основи на френската кухня”, а победителят ще бъде поставен пред избора между пилешки сос жу, холандез и соматен сос. Претендентите за титлата MasterChef ще приготвят класически сос, който трябва да съчетят с авторско ястие в безупречна чиния. Фантазията и авангардният подход ще изпратят един от петте най-силни конкуренти в битката за имунитет, а дреги трима – на стрес тест. Дали талантът може до компенсира липсата на стратегия, как би оценила дъщерята на Виктор ястията на участниците и кой каква роля ще възприеме за напред – тази вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg