Ще се съберат ли Стела и Марио от „София – Ден и Нощ“?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ще се съберат ли Стела и Марио от „София – Ден и Нощ“?
21.03.2016

Ново начало очаква част от приятелите в най-забавната квартира в столицата в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък в 22.00 ч. по Нова. Марио, Симона и Марина сякаш имат нужда да започнат живота си от нулата. Но те ще разберат, че само доверието и истинската любов дават сили за желаната промяна. 

 

Белязани от своето тежко минало и многобройните прегрешения, Стела и Марио се чувстват много самотни. Двамата ще се опитат да залепят парченцата от счупеното, за да отворят сърцата си. Но готови ли са да се помирят с болката и да започнат на чисто след всички каши, които сами са забъркали преди време? Ще оцелеят ли добрите им намерения или ще бъдат смазани заради миналите грешки?

 

Симона също е изправена пред тежка битка. Непокорната тийнейджърка твърдо е решила да промени живота си към по-добро. Ще успее ли да си стъпи на краката съвсем сама? Без да иска, дъщерята на Боби дори ще се превърне в истински спасител, но готова ли е да поеме отговорност и за друг човек, освен за себе си? 

 

За смеха в квартирата ще се погрижи отново най-щурият и забавен тандем в квартирата на „София – Ден и Нощ“ - Коко и Митко. Двамата приятели стават тестери на лекарства, но страничните ефекти се оказват много по-чудати и неочаквани, отколкото те са предполагали. Фаталните им експерименти ще доведат до трагикомични ситуации.

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg