Вълнуващи премиери по TV1000 през март

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Вълнуващи премиери по TV1000 през март
11.03.2016

През март TV 1000 ще зарадва зрителите си с три нови премиери. На 14-ти март от 21:30 часа каналът ще излъчи комедията „Супер яки“, а следващият понеделник, в същия час е ред на анимационния филм „Всички на сърф“. Драмата „Цялото кралско войнство“  следва на 28-ми март, от 21:30 часа.

 

В „Супер яки“ двама гимназисти, близки приятели, искат да си намерят момичета, преди да се дипломират и да бъдат приети в колеж. До този момент те са неразделни, но когато са приети в различни колежи, вече са принудени да се справят сами. Еван (Майкъл Сера) е сладък, умен и обикновено ужасен от всичко. Сет (Джона Хил) винаги казва, каквото мисли, непостоянен е и изцяло обзет от мисли за момичета. Филмът проследява историята как след една бедствена нощ, когато се опитват да купят алкохол за училищно парти, преодоляването на тревогата от раздялата се превръща в по-голямо предизвикателство за тях от спечелването на момичетата.

 

Анимацията „Всички на сърф“ ни запознава с пингвина – Коди Маверик (озвучен от Шия Лабьоф). Той е обещаващ сърфист, който участва в първия си професионален шампионат по сърф, а един снимачен екип го следва, за да документира неговите преживявания. Коди вярва, че победната ще му донесе възхищението и уважението, които желае. Но когато неочаквано се изправя лице в лице с никому ненужен стар сърфист на име Гик (озвучен от Джеф Бриджис), Коди започва да намира своя път и открива, че истинският победител не винаги е този, който печели първото място.

 

В драмата „Цялото кралско войнство“ политикът от Луизиана Уили Старк (Шон Пен) започва своята кариера като човек от народа, който се гордее с провинциалния си произход и иска да постигне промяна за бедстващите семейства в своята общност. Но усещането за власт води до прикрита корупция, лъжи и предателство. Лентата е една забележителна история за политическия възход на един скромен мъж и за разрушителната сила на корупцията и предателството. Създаден по класическия, награден с “Пулицър” роман на Робърт Пен Уорън от 1946 г., във филма участват  два пъти номинираният за „Оскар“ Джъд Лоу, четири пъти номинираната за „Оскар“ Кейт Уинслет и носителят на престижната статуетка - Антъни Хопкинс. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg