Премиерни заглавия по AXN през март

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Премиерни заглавия по AXN през март
03.03.2016

През март месец AXN ще Ви даде възможност да стъпите на „Червения килим“, с четири премиерни филмови заглавия. Всяка събота от 22:00 ч., можете да гледате по един блокбастър, а в първия от тях – „Идеалната непозната“, ще видите как някои хора сменят самоличностите си с лекотата, с която други се преобличат. В криминалната мистерия, всички играят двойна игра, а най-добра в това е разследващата журналистка Роана, която се представя едновременно за две други жени, в опит да открие убиеца на най-добрата си приятелка. Филмът е под режисурата на Джеймс Фоли, а водещите роли са поверени на Хали Бери, Брус Уилис и Джовани Рибизи. 

 

Следващата събота наред идват агентът на Интерпол Луис Селингър /Клайв Оуен/ и адвокатката Елинор Уитман /Наоми Уотс/, които трябва да проучат влиятелна световна банка в екшън трилъра „Интернешънъл“. В резултат, двамата ще открият нелегална дейност, пране на пари и изнудване на различни правителства. Но дали банката е лесна плячка или корупцията и финансовия терор ще се окажат твърде голяма хапка за двамата амбициозни професионалисти? 

 

Голям купон, гореща музика и неудържима надпревара Ви очакват в комедията „мЪжоретки“, която AXN ще излъчи на 19 март. Шон Колфакс (Д’Агосто) и Ник Брейди (Олсънс) -  звездите на училищния футболен отбор, обсъждат поредния летен лагер с тима. Ник обаче измисля начин двамата да се присъединят към лагера, където са мажоретките, така ще могат да се къпят в море от прекрасни момичета. 

 

Последен за месеца е филмът, направен по бестселъра на Дан Браун и пожънал огромен успех „Ангели и демони“ с Том Ханкс, в ролята на Робърт Лангдън, който още веднъж открива, че силите от древността няма да се спрат пред нищо, дори пред убийство, за да постигнат целите си.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg