Съдбовна раздяла застрашава приятелите в „София – Ден и Нощ“ по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Съдбовна раздяла застрашава приятелите в „София – Ден и Нощ“ по Нова
21.02.2016

Тежка раздяла застрашава съквартирантите от сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица по Нова, от понеделник до петък в 22.00 ч. Един от приятелите е принуден да обмисли напускане на квартирата. Каква е причината и какво ще бъде решението, ще си тръгне или ще остане? 

 

Проблеми се задават за Боби, Дани, Симона и Сабина в следващите епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ от 22 февруари. Боби е силно притеснен. Финансовото положение на сервиза се влошава с всеки изминал ден, а напрежението около бременността на Симона се увеличава ежеминутно след нанасянето на Марина в квартирата. Боби намира свой начин, по който да избяга от трудностите. Мъжът, който винаги е бил опора на всички, не може да издържи на стреса и сякаш изведнъж става друг човек. Боби залага на карта не само бизнеса, но и доверието на най-близките си хора. И дъщеря му Симона намира свой начин да избяга от сътресенията, без да си дава сметка за последствията.

 

Примката около Дани също бавно се затяга. Младият фотограф остава без работа точно когато е обещал да поеме голяма отговорност. В безизходицата той получава примамливо предложение, което ще тества гордостта и принципите му. 

 

Сабина обаче е в най-тежкото положение. Отчаяното момиче се събужда всеки ден със страх и в очакване на най-лошата новина за безнадеждното здравословно състояние на болния си баща. Какво ще се случи с нея и семейството й?

 

Хубавите новини тази седмица ще дойдат от Галя и София. Любовните трепети все повече вълнуват чаровната Галя. Красавицата се влюбва истински в Бранко и дава всичко от себе си в името на своята връзка. София пък с нетърпение очаква рождения си ден и е любопитна да разбере, какви изненади са й приготвили приятелите. Едно весело парти никога не е излишно в тези трудни за квартирата времена, когато приятелите делят заедно и радости, и проблеми.

 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ тази седмица от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg