Предложение за брак в „София – Ден и Нощ“ по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Предложение за брак в „София – Ден и Нощ“ по Нова
10.02.2016

Много емоционални нови пет епизода ни очакват в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от 8 февруари, в 22.00 ч. по Нова. Предложение за брак, ново начало, раздяла и голямо завръщане са само част от емоциите, които ще преживеят приятелите в следващите епизоди на риалити сериала. Най-големите изпитания обаче идват с разкриването на две строго пазени тайни, които пренареждат по нов начин отношенията в квартирата.

 

Наистина ли е бременна Симона – дъщерята на хазяина Боби? Това е мъчителният въпрос, който не дава мира на притеснения баща в епизодите тази седмица. Боби и Симона ще се изправят срещу истината, а последствията ще преобърнат живота на много хора. 

 

Всичко ще се промени и за едно отчаяно момиче, което точно обмисля бягство, когато ненадейно получава… най-романтичното предложение за брак. Как ще реагира тя и каква е цената на щастието?

 

Щастливи дни очакват и новата съквартирантка Теодора, която заживя с приятелите. Слънчевото момиче от Бургас е на 27 години и работи като DJ. Влюбената в музиката Теди внася свежест в квартирата и печели симпатиите на всички приятели. Спечелването на едно сърце обаче ще й струва прекалено скъпо. Усмихнатата DJ-ка неволно създава сложни отношения и попада в капан, от който трудно се излиза. 

 

В капан са също Коко, Митко и Камелия. Те се оплитат в трагикомичен любовен триъгълник, изходът от който е болезнен и с много неизвестни.

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ - тази седмица от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg