Шефовете на Domino’s Pizza и Walltopia откриват ”Шеф под прикритиe”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Шефовете на Domino’s Pizza и Walltopia откриват ”Шеф под прикритиe”
08.02.2016

В първия епизод на формата, зрителите ще станат свидетели на внедряването на собственика на голяма верига за бързо хранене у нас, специализирана в доставката на пица - "Domino’s Pizza". Името му е Никола Николов. Още в първия ден на своята маскировка, Николов е принуден да захвърли костюма, да облече униформата и да се развихри в кунята. Дните му като обикновен служител ще го поставят в редица ситуации, които ще подложат на изпитание знанията и уменията му за бизнеса.

 

В началото на мисията си Николов ще се изправи пред критичния поглед на свой служител, който за малко да го разпознае и да провали прикритието му. Като "новобранец" в компанията, Николов трябва да прави пица и да се справя с недоволните клиенти, но превъплъщението му го запознава и с ценни служители на компанията, които иначе не би опознал. Дегизираният шеф ще научи ценни уроци за живота и ще стане част от семейната история на свой служител, която ще му припомни колко е важно да преследваш мечтите си.

 

Във вторник, 9 февруари, „Шеф под прикритие“ ще продължи с втория си епизод, в който най-голямата компания в света за производство на стени за катерене - "Walltopia" - ще бъде подложена на подробен оглед отвътре от собственика си под прикритие Ивайло Пенчев. В желанието си да възстанови връзката си с производство на продуктите на компанията и да види производствените процеси, Пенчев ще се превъплъти в Пенко. Най-"новият" служител на компанията ще трябва да се научи на тънкостите в заваряването и леярството и да работи рамо до рамо със служители, за които дори не е подозирал. Шефът ще стане свидетел на неочаквани обрати, драматични срещи и ще види как служителите му са намерили решения за оптимизиране на работния процес.

 

Как ще се отрази смяната на работното място на шефовете на двете компании и дали, провокирани от собственото си желание да ги подобрят и да ги направят още по-успешни, ще се справят с всички изпитания? Това ще разберем в първите два епизода на „Шеф под прикритие“ на 8 и 9 февруари вечерта.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg