Бягство, раздяла и нов съквартирант в „София – Ден и Нощ“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Бягство, раздяла и нов съквартирант в „София – Ден и Нощ“
01.02.2016

Забранена любов, опасно бягство и нов съквартирант очакват приятелите в „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди. За радост на своите многобройни фенове от 1 февруари сериалът ще се излъчва от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова. 

 

Любовта не е много благосклонна към съквартирантите в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ и ще обърне гръб точно на тези от тях, които най-много са открили сърцата си. Някои от връзките ще приключат завинаги, а други ще получат последен шанс. 

 

В опасна игра влизат Коко и Митко, които от приятели се превръщат в съперници. Ще издържи ли приятелството им, изложено на огромен риск? 

 

В името на любовта голям риск поема и Рая с плана, който измисля, за да спаси връзката си със Светлин. Чаровната хореографка сключва сделка с дявола, за която може би горчиво ще съжалява. 

 

Най-голямата бомба обаче е заложена от Симона. Непокорната тийнейджърка крие тайна, която ще преобърне живота на всички приятели.

 

Изненадите не спират до тук, защото един съвсем нов съквартирант неочаквано ще прекрачи прага на квартирата. Кой е той, защо е дошъл и как ще промени дома и живота на приятелите? Това ще разберем в следващите епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова телевизия.

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ - тази седмица от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg