„Семейни войни” отново в ефир - от 1 февруари в 18.00 ч. по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Семейни войни” отново в ефир - от 1 февруари в 18.00 ч. по Нова
20.01.2016

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни” се завръща в ефира на Нова на 1 февруари 2016 г. Всеки делничен ден от 18.00 ч. зрителите ще споделят с участниците техните силни емоции и вълнения в търсене на най-популярния отговор, зададен на 100 човека, а забавлението ще е задължителна част от играта.  

 

„Невероятно шоу очаква зрителите на Нова от 1 февруари”, това обяви в „На кафе” водещият Цветомир Иванов и допълни, че е много доволен да бъде част от „Семейни войни”, защото с професионалните си ангажименти именно това прави в последните 20 години – забавлява и малки, и големи. 

 

Цветомир гостува в студиото на „На кафе”, заедно с водещия на предишните сезони Дидо Мачев и продуцентите на новото издание на играта Румен Луканов и Атанас Маринов. Всички те, както и Гала, станаха част от първата мини игра от новия сезон на „Семейни войни”, която се проведе днес в студиото на „На кафе”. 

 

В миналите сезони за три години са участвали около 1000 човека, които са отговорили на повече от 4500 въпроса. „Новото издание на „Семейни войни” ще изненада зрителите с нов декор и нови правила, но регламентът е почти същият”, отбеляза Атанас Маринов. „Всеки участник тръгва през призмата на емоцията и едва след това идва мотивацията за победа”, добави Румен Луканов. Продуцентите подготвят много изненади и са амбицирани да надскочат предишните сезони на „Семейни войни”.

 

Над 360 семейства са заявили желание даучастват, до момента кастинги са проведени в 6 града, а сред явилите се няма семейство, с което да не са се забавлявали истински, защото всички кандидат участници са готови да правят шоу, споделиха още от екипа на предаването. Записването за кастинг продължава и в момента на semeinivoini.novatv.bg и на телефон 02/944 30 93. 

 

Не пропускайте началото на „Семейни войни” – от 1 февруари, в 18.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg