Diema Sport HD започва „Пътят към УЕФА ЕВРО 2016”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Diema Sport HD започва „Пътят към УЕФА ЕВРО 2016”
15.01.2016

В 12 предавания „Пътят към УЕФА ЕВРО 2016” Diema Sport HD ще покаже емоциите, страстта и любовта към играта, с които първенството на Европа ще ни запали през лятото. Ще се запознаем с финалистите в турнира, ще се насладим на най-вълнуващите моменти в първенствата на Стария континент и ще си припомним личностите, оставили своя отпечатък върху историята на надпреварата. Зрителите ще видят и звездите на отборите, които ще приковат вниманието ни във футболните спектакли от 10 юни до 10 юли. 

 

Първото издание на „Пътят към УЕФА ЕВРО 2016” е тази вечер, точно в 22.00 часа. В него ще видим как Испания се готви за безпрецедентна трета поредна титла. В рубриката „Играч във фокус” ще се запознаем с Еден Азар от Челси, който трябва да е вдъхновението на Белгия, а в края ще се върнем и към блясъка на Каръл Поборски от Чехия. Няма да пропуснем и домакина на първенството Франция, чийто наставник Диде Дашан се надява на домашен триумф в надпреварата. 

 

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват УЕФА ЕВРО 2016, което ще се проведе от 10 юни до 10 юли 2016 г. Двете телевизии ще покажат на живо по 27 мача, включително – едновременни излъчвания на мача на откриването на 10 юни 2016 г. и финала, месец по-късно, както и един мач от предварителната фаза. Така 48 от общо 51 мача ще бъдат разпределени  по равно за ексклузивно излъчване във всяка от телевизиите - по равен брой от всеки етап на първенството, според предварително изтеглен жребий.

 

Нова Броудкастинг Груп ще излъчи общо 27 мача на живо, като срещите от 16.00 ч. и 22.00 ч. ще бъдат излъчвани по Нова, а тези от 19.00 ч. - по Diema. Спортният екип на медийната група ще заложи на традиционния си стил при отразяването на футболните двубои, утвърден и познат на зрителите през годините от УЕФА ЕВРО 2008, срещите във Висшата лига и „А” професионална футболна група.

 

Последни новини за УЕФА ЕВРО 2016 и най-актуалните спортни събития следете на уебсайта на Diema Extra, Gong.bg и във Facebook.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg