Започнаха снимките на втори сезон на риалити шоуто "MasterChef"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Започнаха снимките на втори сезон на риалити шоуто "MasterChef"
13.01.2016

Започнаха снимките на дългоочаквания втори сезон на кулинарното риалити шоу "MasterChef", съобщиха от bTV. Екипът на „Преди обед” влезе в кухнята на Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, за да разбере какво са първите впечатления на строгото, но справедливо жури от претендентите за титлата и "най-голямата парична награда в българския телевизионен ефир", по думите на bTV.

 

Общото мнение, което триото топ готвачи на България сподели пред репортера Венета Георгиева, е че кулинарите са силно амбицирани и добре подготвени. Сред сълзите от радост и разочарование ясно се откроява тенденцията, че първото издание на шоуто е било изграждащо по отношение на кулинарната култура, разбирането за същността на професията, качествата, които притежава добрият готвач и характеристиките на отличната храна. Шеф Михалчев обеща много изненади в един различен сезон на MasterChef, а шеф Ангелов пожела успех на всички любители на добрия вкус.

 

Хоби-готвачите, които влизат в горещата битка за престилката на MasterChef и мястото си на кулинарната арена, споделиха, че са проследили внимателно първия сезон на шоуто по bTV, за да отговорят на очакванията на взискателното жури. С интересни рецепти и техники, много въображение и прецизност, те са готови да сътворят „изкуство в чиния”, за да преминат от любителското към професионално ниво в кухнята. Кои ще бъдат новите гладиатори, които ще заслужат да влязат в редиците на MasterChef и новите рок звезди, зрителите ще разберат тази пролет по bTV.

 

Записванията за участие се проведоха от 16 ноември до 20 декември 2015 г., а кастингите - от 5 до 21 декември в 3 града - Варна, Пловдив и София. Общият брой на одобрените участници е 80.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg