Генка Шикерова става част от екипа на Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Генка Шикерова става част от екипа на Нова
13.01.2016

Генка Шикерова се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп. С опита си в разследващата журналистика тя ще допълни силния разследващ екип на Нова, превърнал се в запазена марка на медията. 

 

Генка Шикерова има над 18 години професионален опит. Започва кариерата си като репортер във вестник "Континент", работи и като репортер в Нова, а от началото 2001 г. е част от екипа на bTV, където е била репортер и водещ. Стихията на Генка е разследващата журналистика. Автор е на поредица от въздействащи репортажи и разследвания, а документалният й филм "Бетонни градини" (2009), за който получава сериозно признание, допринася за утвърждаването й като един от най-популярните разследващи журналисти в страната. Отразявала е едни от най-значимите световни събития и е била на най-горещите и конфликтни точки. Генка е завършила „Журналистика и масови комуникации“ в Софийския университет и има редица специализации в страната и чужбина.

 

Генка Шикерова се нарежда в редиците на едни от най-успешните журналисти в България, които се завръщат в Нова в пика на своето професионално развитие. Нова е единствената медия, която има обособен специализиран екип от разследващи журналисти. Присъединяването на Генка към този екип е доказателство за ангажимента на медията да продължи да инвестира и развива качествената журналистика, обърната към най-наболелите обществено значими проблеми.

 

В унисон с мисията си да бъде свободна и независима в името на зрителите, Нова е медията, доказала многократно, че има волята и възможностите да открива точните отговори, да изважда на светло сериозни проблеми от всички сфери на обществения, политическия и икономическия живот у нас и да предизвиква компетентните органи да реагират адекватно в търсене на тяхното решение.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg