Повече от 300 семейства на кастинг за „Семейни войни”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Повече от 300 семейства на кастинг за „Семейни войни”
11.01.2016

За по-малко от два месеца над 300 семейства са заявили желание да участват в най-популярната телевизионна игра „Семейни войни”. На поредица от кастинги екипът на предаването се срещна със семейства от цялата страна, а записалите се кандидати са с разнообразни интереси, различно образование и възраст, обединени от амбицията да участват и спечелят в играта.

 

Сред по-атрактивните случаи са два отбора с двойки близначки, семейство, в което капитанът е убедил двете си бивши съпруги, както и настоящата, да играят заедно в екип, семейство, в което играят четири поколения жени, както и семейства, които са печелили при предишните издания на „Семейни войни“ и сега са нетърпеливи да изпитат отново емоцията на играта. Претендент за участие е и семейство, което преди време е печелило четири пъти, благодарение на капитана си, и сега наследниците на фамилията имат желанието да участват отново в „Семейни войни“ в негова памет.

 

Повечето кандидати демонстрират завидно чувство за хумор и енергия, както и огромно желание да се преборят за свое място в предаването. Интересът към това да споделят емоцията и адреналина от играта, както и да спечелят пари, мотивира редица семейства да подадат заявления.  

   

Очаквайте съвсем скоро по Нова завръщането на обичаната телевизионна игра „Семейни войни“, а във Facebook страницата можете да си припомните някои от най-интересните въпроси от предаването.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg