Тайна и забранена връзка започва в сериала „София – Ден и Нощ“ по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тайна и забранена връзка започва в сериала „София – Ден и Нощ“ по Нова
11.01.2016

Много смях, но и доста сериозни, бурни събития очакват квартирата на приятелите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на сериала от понеделник до четвъртък в 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

Забранена връзка ще започне съвсем неочаквано сред приятелите от най-забавната квартира в центъра на София. Тайната е строго пазена, защото застрашава доверието между всички приятели. Ако бъде разбулена, тя крие риска от взривоопасни последствия и ще уязви дълбоко отношенията между двама мъже, които винаги са се чувствали като братя. 

 

Любовта на Коко и Ани пък е заложена на карта в епизодите на „София – Ден и Нощ“ от 11 януари. След запознанството с родителите на Ани, връзката между нея и Коко става все по-напрегната. Страховете от очакваната сватба преследват уплашения Коко навсякъде. Но едно грубо предателство ще промени ситуацията до неузнаваемост.

 

Квартирата обаче става още по-забавна с един обичан, стар приятел от миналото, който внезапно ще се появяви за изненада на всички. Кой е той и за колко време ще остане, ще разберем в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“ от 11 януари по Нова.

 

Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до четвъртък, 22.00 ч. по Нова. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Този сериал кърти с тъпотията си... но поне е забавен =)
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg