Истината излиза наяве в новите епизоди на „София – Ден и Нощ“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Истината излиза наяве в новите епизоди на „София – Ден и Нощ“
06.01.2016

Героите от първия български риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ“ се завръщат в ефира на Нова този понеделник. Боби, Рая, Дани, Коки, Ина, София и Поли само за броени месеци се превърнаха в любимци на зрителите, а феновете на сериала се увеличават непрекъснато. Фен страницата на „София – Ден и Нощ“ във Facebook беше буквално засипана от десетки хиляди въпроси кога след празниците ще има нови епизоди на сериала. По време на Коледните и Новогодишни празници героите от сериала бяха почти непрекъснато със своите фенове, изпращаха им лични видеоклипове с поздрави и обсъждаха с тях нещата, които ги вълнуват, на Facebook страницата на „София – Ден и Нощ“. 

 

Празничното настроение и щурите забавления не спират продължават в епизода на „София – Ден и Нощ“ в сряда, 6 януари. Една голяма и блестяща мечта е на път да се сбъдне! Поли се подготвя за първия си концерт на голяма сцена. Вълнението е огромно, а минути преди концерта напрежението казва своята дума. Ще се справи ли амбициозната певица и защо приятелите й се чувстват едновременно много горди с нея, но и изключително обидени? Въпреки всички опити на Коко да отложи срещата с родителите на Ани, този час настъпва и той е принуден да се изправи лице в лице с тях. Какво ще последва, как ще реагира суровият военен и баща на Ани при срещата с чудатия Коко? Ще успее ли забавният съквартирант да очарова майката и бащата на Ани или точно обратното? Междувременно, часът на истината удря и за Боби, който все повече се заплита в интригите на двете влюбени в него жени – София и Валентина. Боби е объркан от всичко, което се случва в личния му живот и не знае, какво може да го извади от сложната ситуация. А истината, която Рая разкрива, променя съдбата й завинаги. Красивата хореографка ще вземе едно от най-важните решения в живота си, за което ще плати и висока цена. Какво ще се случи, ще разберем в сряда, на 6 януари от 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

В епизода на сериала „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 7 януари, всичко се обърква в живота на Ина. Това, в което е вярвала, застава срещу нея и тя усеща, че все повече губи почва под краката си. Проблемите я преследват и в работата, където всичко се обръща с главата надолу. Изненадите я чакат на всеки ъгъл, а Сабина ще получи помощ и подадена ръка точно от там, от където никога не би очаквала. Изненадващи новини предстоят и за Драго – без дори да подозира, животът му ще се промени завинаги само с едно единствено обаждане по скайп. След това обаждане Драго ще трябва да направи съдбовен избор. За Боби също предстои важен избор. Той все повече се чувства като заложник на интригите между Валентина и София. Това го принуждава да вземе крайно решение. Какво ще е то и как ще се отрази на живота на приятелите в квартирата? Пред голяма трудност е изправен и Коко – той получава ултиматум и е принуден да избира между невъзможни неща. В красива приказка живее само Рая, която не може да повярва, че й се случват толкова прекрасни неща накуп…  Разбира се, едновременно с това се увеличават враговете, които си спечелва, както и трудностите, с които ще трябва да се пребори. Ще оцелее ли приказката на Рая – това ще стане ясно в четвъртък, 7 януари, от 22:00 ч. по Нова.

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до четвъртък, 22.00 ч. по Нова. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg