Комедийното шоу „Шегаджии” прави дебют в България на 4 януари

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Комедийното шоу „Шегаджии” прави дебют в България на 4 януари
22.12.2015

С едно от най-забавните световни предавания  -„Шегаджии” (Impractical Jokers) bTV Comedy ще изненада своите зрители от 4 януари 2016 г. Комедийното шоу, спечелило милиони зрители в САЩ, ще се излъчва всяка делнична вечер от 23.00 часа.

 

„Шегаджии” е американско риалити шоу от типа „скрита камера”, което става хит още с появата си през 2011г. Основната роля в него е поверена на четирима комици и дългогодишни приятели, които се състезават в това да си погаждат забавни номера. Целта им е да създадат комична и дори абсурдна ситуация  пред очите на нищо неподозиращи хора. 

 

За разлика от други шоута със скрита камера, където „жертвите” са нищо неподизиращите случайни минувачи, тук жертвите са именно четиримата приятели - Сал, Джо, Кю и Мър. Трима от тях са зад кулисите и изпращат четвъртия навън, дайваки му указания в движение чрез слушалка в ухото. Главният герой в шегата не знае какво са замислили останалите и няма никакво време за подготовка. Ако някой от тях откаже предизвикателството, той губи състезанието помежду им и трябва в края на шоуто да изтърпи епично наказание.

 

Четиримата актьори са много талантливи и креативни в желанието си да се изложат едни други. Предизвикателствата варират от това да направиш сценка в детски магазин пред абсолютно непознат татко и да го убедиш да ти купи някаква играчка, през това да водиш курс по чужд език, който не познаваш, до това да преследваш семейства на улицата и да им крещиш с мегафон, че си ексцентричен милионер, който иска да купи детето им веднага...

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg