Деси Слава е любимата риалити звезда на България

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Деси Слава е любимата риалити звезда на България
15.12.2015

Един месец зрителите на Нова живяха заедно с 8 ярки реалити звезди, с техните приятелства и вражди, любови и раздели, сила и слабости. На финала останаха четирима, които да се борят както за одобрението на публиката, така и за голямата награда – луксозен автомобил. Тази вечер зрителите на Нова трябваше да решат кой е най-достойният, който да си тръгне с почетната титла „Любима реалити звезда на България” – Ваня, Деси, Евгени или Джаферович. 

 

Началото на вечерта беше поставено от грандиозните изпълнения на четиримата Съквартиранти с подкрепата на любими български певци. На метри от финала, двама от финалистите отпаднаха от битката за титлата и голяма награда. Почетното четвърто място зае Ваня Червенкова, а престижното трето място беше присъдено на Евгени Минчев. Така за голямата награда останаха да се борят двамата разсилни от първата мисия на Съквартирантите, които в Къщата се превърнаха в близки приятели – Деси Слава и Джаферович. Зрителите на Нова определиха новата реалити звезда на България да бъде Деси Слава. Певицата победи Ваня с цели 65% от гласовете на публиката. Освен любовта на зрителите, Деси получи и голямата награда – луксозен автомобил Ford Mondeo. 

 

С тази категорична победа завърши и последния сезон от тазгодишния Big Brother. Светлините на Къщата угаснаха до следващата година, когато нови Съквартиранти, носители на ярки характери ще я прекрачат и изпълнят с много емоции.   

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg