Музикантът Дани Милев влиза в сериала „София – Ден и Нощ“ по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Музикантът Дани Милев влиза в сериала „София – Ден и Нощ“ по Нова
14.12.2015

Много вълнения и положителни емоции очакват съквартирантите в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Дали те ще успеят да използват благосклонността на съдбата, за да устроят живота си, както винаги са мечтали? Това ще разберем тази седмица от понеделник до петък, 22.00 ч. по Нова. За кратко време „София – Ден и Нощ“ се превърна в едно от най-любимите предавания на зрителите и за радост на многобройните фенове на сериала, тази седмица ще бъдат излъчени пет епизода от него.

 

В епизода днес, 14 декември, в сериала „София – Ден и Нощ“ ще влезе един от най-известните български музикални композитори и изпълнители - Дани Милев. Той ще даде шанс на Поли да се приближи към дългоочакваната възможност за музикална кариера. Дани Милев е готов да инвестира в подготовката на Поли, но само ако красивата блондинка докаже, че наистина е готова да се посвети само на музиката. Узряла ли е Поли за толкова много жертви в името на кариерата? Чудесна възможност за развитие намира и Дани. Талантливият фотограф получава доста примамливо предложение за работа, което обаче е свързано с тежък избор. Дани също е изправен пред сериозна дилема – готов ли е да жертва личния живот и приятелите си в името на своето професионално развитие? И докато Дани и Поли се борят за мечтите си, дъщерята на Боби Симона се нанася в квартирата. Още с идването си обаче своенравната тийнейджърка се впуска в закачка с неподходящ съквартирант, което няма да остане без последствия. Трудни моменти предстоят за София, която се чувства все по-изоставена и предадена от своите най-добри приятели. Ще погледне ли Софи, както винаги, мъдро на нещата или това е пределът на нейното търпение – ще разберем тази вечер, от 22:00 ч. по Нова ТВ.

 

В „София – Ден и Нощ“ във вторник, 15 декември, съдбата неочаквано среща Боби с негова почти забравена любов от миналото. Тази съдбоносна среща ще отвори нова страница в отношенията между приятелите и никой не предполага, колко сложни ще се окажат те от тук нататък. Любовни трудности очакват и новата двойка в сериала - Дани и Сабина. Емоционалната Ина прави всичко възможно, за да се чувства сигурна и спокойна във връзката си и иска все повече от объркания Дани. Дали опитите й да поддържа любовта няма да предизвикат обратния ефект? Коко опитва нов, нестандартен и още по-комичен начин, за да стигне до интимност с Ани. Ще проработи ли този път планът му? Рая определено прави бум в епизода във вторник, обръщайки черната си поредица от неуспехи в последните седмици! Слънцето най-сетне изгрява и на нейната улица… Сякаш с изгонването на Марио от апартамента на приятелката й Галя, Рая буквално разцъфва. Червенокосата красавица най-накрая намира работата, за която винаги е мечтала. На новото работно място съдбата ще й поднесе букет от бурни емоции, както и нови изпитания. Вярвайки в късмета си, Рая сякаш променя своя път за добро, но ще бъде ли достатъчно силна, да се справи с предизвикателствата – това ще стане ясно в сериала „София – Ден и Нощ“ във вторник, на 15 декември, от 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

В сряда, 16 декември, в епизода на „София – Ден и Нощ“ искрите, които припламват около  Боби и новата му любов, подпалват ревност в квартирата. Ревност, която ще пренареди ситуацията сред приятелите. Все по-непреодолими са и пукнатините в щастието на Дани и Сабина. Чаровният фотограф е изнервен от изискванията на Сабина и се чуди, как да се справи с ревността и сприхавостта й. Прекрасно обаче се развиват отношенията на Поли и футболиста Станимир. Предишната любов се разгаря с нова сила и двамата изпитват истинско, взаимно удоволствие от всяка минута, прекарана заедно. Станимир решава да представи приятелката си на своите съотборници, с които са като едно семейство. Поли е на върха на щастието! В доста неудобна ситуация обаче попада Драго, който е принуден от обстоятелствата да спи в сервиза. Когато Боби случайно разбира за това, бързо намира решение на проблема му.  

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 17 декември, Коко научава добра новина – братът на Поли е успял да продаде част от бижутата му в галерията в Плевен. Обнадежден от успеха си, Коко решава, че е време да се отдаде на изкуството и работата като дизайнер. Нова любовна тръпка завладява мислите на Драго. Той е запленен от съквартирантката на Рая – красивата Галя. С помощта на Коко, Драго решава да направи първата крачка и да впечатли чаровната моделка. Дали ще успее да очарова жена, свикнала да си позволява всичко? Междувременно, Дани се опитва да оправи напрегнатите отношения със Сабина. Помощ той открива в лицето на Рая, която вижда, че най-близкият й човек е притеснен за своята връзка и решава да му даде един типично женски съвет. За Рая е по-важно Дани да е щастлив и е решена да му помогне, с каквото може. Чаровната хореографка дава идея на Дани, измисляйки най-романтичната изненада за Сабина. Дани приема съвета, който очевидно помага. Докато се опитва да се сдобри със Сабина обаче, Дани не разбира, че е обект на нечие друго внимание, което ще му коства огромни проблеми. 

 

В сериала „София – Ден и Нощ“ в петък, 18 декември, от 22:00 ч. приятелите се озовават в нова ситуация, предизвикана от бурна ревност в квартирата. Войната за сърцето на Боби е обявена! Неговата стара нова връзка от миналото вече окончателно нажежава обстановката сред приятелите. Един от тях не е готов да дели Боби, с когото и да било и се решава да поведе война за сърцето на Боби. Поли пък е във възможно най-омиротворения си и усмихнат период. Тя е толкова щастлива с футболиста Станимир, че държи да го запознае на свой ред с приятелите си и организира официална вечеря в квартирата. Красивата блондинка се старае всичко да бъде перфектно, но когато Станимир пристига, съквартирантите развалят всичко със своите драми и проблеми. В танцовото студио Рая има напорист ухажор. Тя обаче все още не подозира, кой точно е той и с какво ще промени живота й. Любовта между Дани и Сабина отново е помрачена. Тя случайно разбира, че Дани продължава да се среща с Рая. Това отново поражда у нея ревност и силно я наранява, въпреки уверенията, че Дани и Рая са просто много близки приятели. Ина става свидетел на нещо, което крайно разклаща отношенията между нея и Дани. Ще успеят ли двамата да намерят пътя един към друг или любовта им става все по-обречена и невъзможна – ще стане ясно в петък, 18 декември, от 22:00 ч. по Нова телевизия. 

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ – тази седмица от понеделник до петък, 22.00 ч. по Нова. 

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay. 

 

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg