Един ще спечели чисто нов автомобил и любовта на публиката тази вечер

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Един ще спечели чисто нов автомобил и любовта на публиката тази вечер
14.12.2015

2015 година ще остане в телевизионната история като годината на Big Brother. Най-известният експеримент за първи път стартира през лятото, с най-дълго чакания сезон с неизвестни участници и концепция „100% натурален”. Месец по-късно направи 180 градусов завой и 16 от най-големите зезди в българския шоу бизнес прекрачиха прага на „100% напудрената” Къща, за да станат част от най-успешния VIP сезон в българската история на предаването. След тях Къщата щурмуваха Играчите. Бившите участници във VIP сезони на Big Brother и други риалити формати доказаха, че един месец е напълно достатъчно време, за да се разкрият напълно. Стратегии, заговори, приятелства, скандали, сълзи от радост и болка съпровождаха риалити звездите по пътя им към финала. Накрая до него достигната само четирима. Тази вечер Ваня Червенкова, Ваня Джаферович, Евгени Минчев и Деси Слава влизат в решителната битка, а освен чисто нов луксозен автомобил Ford Mondeo, победителят ще се прибере с най-голямата награда – любовта на публиката.

 

Финалът тази вечер не е просто финал на Big Brother All Stars 2015, но и големият завършек на четиримесечният сезон на Big Brother 2015. Именно поради тази причина, Големият брат и настоящите Съквартиранти са подготвили грандиозно шоу за зрителите на Нова. Всеки един от финалистите ще излезе на сцената, за да отправи своя музикален поздрав към феновете и да ги призове да гласуват за него. Разбира се, те няма да са сами, за да ги подкрепят, в студиото ще дойдат едни от най-ярките български изпълнители. Нели Рангелова, Лео и Део, Есил Дюран и квартет Славей ще се постараят шоуто на всеки един да бъде най-доброто.

 

Очаква ни една динамична, забавна и емоционална вечер, в края на която един Съквартирант ще стане „Любимата звезда на България”. Големият финал на Big Brother All Stars 2015 – довечера от 20 часа по Нова.

 

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната  Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg