Поли среща първата си любов, Рая е на ръба на отчаянието...

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Поли среща първата си любов, Рая е на ръба на отчаянието...
09.12.2015

В сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица по Нова Поли отново среща любовта, а Боби е принуден да вземе крайни решения – един съквартирант ще трябва да напусне, а друг ще заеме мястото му. Влюбените Коко и Ани минават през поредното изпитание, а заслепената от щастие Сабина пренебрегва най-добрата си приятелка заради любовта към Дани. 

 

В днешния епизод на сериала „София – Ден и Нощ“ в квартирата идва неочакван гост – братът на Поли - Иван, който е преуспял бизнесмен и има щастливо семейство. Гостуването му донася със себе си много надежди и може би ще промени живота на някой от приятелите. Именно Иван става причината у Поли отново да се появят любовни трепети, свързани с нейната първа и голяма любов от Плевен. Но готова ли е красивата блондинка за нова връзка след разочарованието с Марио? Братът на Поли предизвиква големи надежди и у Коко, обещавайки да занесе неговите авторски бижута в една арт галерия в Плевен, където да бъдат обявени за продажба. Коко е на върха на щастието и се счита вече за успял. Дали най-сетне ще му потръгне в бизнеса с бижутата – нещо, за което той отдавна мечтае? Един от съквартирантите обаче сериозно преминава границите на благоприличието и предизвиква гнева на Боби. Този път той е непреклонен и взима крайно и еднолично решение – някой ще трябва да напусне квартирата без право на втори шанс. Кой е той – ще разберем в „София – Ден и Нощ“ тази вечер, 9 декември, от 22:00 ч. по Нова.

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 10 декември, Поли спешно се нуждае от работа. Притисната от обстоятелствата, тя се замисля за работа, която никога не е вярвала, че ще започне. И докато в това отношение красивата блондинка е принудена да направи компромис с мечтата си за музикална кариера, в любовта щастието все повече й се усмихва. За разлика от Рая, която продължава да се бори с най-трудния период в живота си. След като е уволнена от стриптийз бара, тя се пробва като модел на бельо, по съвет на приятелката си Галя, но открива, че и това не е за нея. По-лошото обаче е, че присъствието на Марио в квартирата не спира да тормози Рая, защото Марио превръща всеки неин ден в истински кошмар. В отчаянието и поражението си, съкрушеното момиче търси подкрепа и прошка при някогашните си приятели. Дали те са готови да й простят и ще й подадат ли ръка в този тежък момент, ще разберем в епизода на „София – Ден и Нощ“ в четвъртък, 10 декември, от 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в петък, 11 декември,  Коко и Ани са изправени пред поредната трудност в своята връзка. Ани вече е толкова привързана към Коки, че решава да му помогне в труден за него момент. Помощта й е искрена, но по категоричен начин унижава достойнството на честолюбивия Коко, който е много обиден. Ани е твърдо решена да намери начин да му се извини. Грешка след грешка прави и Сабина. Заслепена от любовта си към Дани, тя пренебрегва своето приятелство със София и няколко пъти дълбоко я разочарова. Ще намери ли сили наранената София да прости на влюбената Ина или приятелството им е на път да се разпадне завинаги?

 

Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ – от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg