Емоциите в Big Brother ескалират

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Емоциите в Big Brother ескалират
08.12.2015

Снощи зрителите на Нова станаха свидетели на една изключително оспорвана битка за оставане в шоуто. Борислав Атанасов стана последният елиминиран в Big Brother All Stars само метри преди големия финал. В сряда още един ще напусне шоуто и така за приза „Любима риалити звезда на България” ще се борят четирима.

 

По време на лайфа станахме свидетели на едно много лично признание. Соня сподели, че преди време е чула най-страшната диагноза – рак на щитовидната жлеза, но от страх не е потърсила второ мнение и вече възприема всеки ден като подарен. В днешния дейли епизод ще видим как Съквартирантите се разделят на два лагера. Едните ще признаят, че са повярвали на сълзите ѝ и са готови да ѝ подадат ръка. Другите смятат, че това е поредната добре обмислена крачка към финала и „признанието” ѝ е с цел да манипулира останалите. 

 

Днес ще видим и как Big Brother ще влезе в ролята на Дядо Коледа. Той ще дари всеки от Съквартирантите със специални подаръци, а след като ги получат и разберат какво съдържат, те ще трябва да преценят на кого от останалите да ги подарят.  Един ще получи торта, друг – мръсните чорапи на Големия Брат, а трети – уроци по twerk. Дали всички ще са доволни от разпределението, или тази наглед забавна мисия ще предизвика поредните раздори в Къщата, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.  

 

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Добре, че изгониха Борислав.. беше супер тъп!
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg