Любовни развръзки и борба на ценности в „София – Ден и Нощ“ по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Любовни развръзки и борба на ценности в „София – Ден и Нощ“ по Нова
02.12.2015

Любовни развръзки предстоят в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова. Коко отчаяно се бори за любовта на живота си Ани, а Дани и Сабина най-накрая изясняват отношенията си. Освен романтични трепети, героите в най-забавната квартира се изправят и пред редица трудности и изпитания. 

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“  тази вечер, 2 декември, мистериозно събитие ще разбуни духовете в цялата квартира, но никой не смее да поеме отговорността за него. Тайната предизвиква тежки обвинения и подозрения, които обтягат отношенията между съквартирантите. Всеки подозира другия, а това допълнително засилва обидата и огорчението между приятелите. Кой е извършителят, какъв е мотивът му и какви ще са последствията? Трудни моменти предстоят и за влюбения Коко – той се опитва да омилостиви жената, която обича. Ани обаче не може да прости лъжата на Коко и е категорична, че не иска лъжци до себе си, а доверието помежду им е напълно сринато. Отчаяният Коко трябва да реши дали ще продължава да се бори за любовта си, или ще затвори тази страница завинаги.  

 

В епизода в четвъртък, 3 декември, Сабина предприема нова тактика, с която да провокира чувствата на Дани. Тя се опитва да го накара да ревнува, за да разбере веднъж завинаги, дали той изобщо държи на нея. Двамата все пак стигат до изясняване на отношенията си, от което следват големи изненади за всички приятели в квартирата. По-големият късметлия в любовта е новият съквартирант Драго, който едва започнал живота си отначало, веднага намира нова любов – танцьорката Маргарита – колежка на Стела в дискотеката. Драго е толкова запленен от момичето с буйна, огнена коса, че злоупотребява с доверието на Боби в автосервиза и силно го разочарова. Дъщерята на Боби Симона пък става жертва на съревнованието между конкурентите за нейното сърце - Асен и Тома. Надпреварата между двамата минава всякакви граници и застрашава дори живота на Симона. 

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в петък, 4 декември, Симона влиза в болница, а Боби разбира истината за състоянието на дъщеря си. Дали отчаяният баща ще подходи с търпение и разбиране или ще бъде принуден да вземе крайни мерки, за да вкара детето си в правия път? Фотографската кариера на Дани се развива все по-добре. Неговата сестра Стела му урежда интересен ангажимент с провокативна фотосесия, където Дани е обграден от прелестни момичета. Коко пък се интересува от едно единствено момиче и се чуди, как да си я върне. В опитите си да получи прошка от Ани – той става истински поет и е готов да се превърне в най-романтичния мъж на света. Дали Ани ще оцени искрените чувства на Коко и дали ще успее да му прости? Професионални проблеми очакват Рая. Принудена от обстоятелствата да започне работа като стриптизьорка, тя се опитва да отстоява себе си и категорично отказва да бъде приемана като момиче за всичко. Гордостта и чувството й за морал обаче я изправят пред огромни изпитания, с които тя не е готова да се справи. Какво ще се случи с Рая и дали ще пречупи ценностите си, предстои да разберем в „София – Ден и Нощ“ в петък, на 4 декември от 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ – от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg