Зрелищни номинации очи в очи

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Зрелищни номинации очи в очи
02.12.2015

Колкото повече наближава финалът, толкова повече напрежението в Къщата се засилва. Нервите на Съквартирантите не издържат и при всеки малък повод се стига до словесни нападки и обиди. Вече са ясни двата враждуващи лагера – Евгени Минчева и Ваня Червенкова срещу Соня Колтуклиева и Борислав Атанасов. Тази вечер ще видим как съюзниците се подготвят за полуфиналната битка – те ще анализират събитията дотук и ще се опитат да прогнозират как ли зрителите на Нова възприемат както тях, така и техните врагове.  

 

Миналата седмица „Пощенската кутия на номинираните” успя да нажежи обстановката в Къщата до краен предел. Съквартирантите чуха за себе си не особено приятни констатации и трябваше да отговорят на доста пиперливи въпроси. Тази вечер ще станем свидетели на първите номинации очи в очи, след които ще стане ясно и кои са първите финалисти в сезона на Big Brother All Stars 2015. Няма никакви съмнение, че враждуващите лагери ще си кажат истината в лицето, а на чия страна ще застанат неутралните Деси Слава и Джаферович, предстои да разберем. 

 

По време на живото предаване тази вечер ще проследим и продължението на романса между Деси и Зарко. Първоначално певицата беше силно шокирана от появата на ММА боеца и дълго време го наблюдаваше отстрани с невярващи очи. Малко по-късно Деси Слава няма да се притесни от десетките камери в Къщата и ще изплаче болката си пред доскорошния ѝ любим. Дали Зарко ще отвърне на чувствата й, дали ще отговори на въпросите, чиито отговори наранената ѝ душа търси вече половин година? Дали любовта им ще се възроди под покрива на най-известната Къща в България – всичко това ще научим тази вечер от 20 часа по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg