Един съквартирант напуска, а друг влиза в Къщата тази вечер

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Един съквартирант напуска, а друг влиза в Къщата тази вечер
30.11.2015

Основната разлика между VIP Brother и Big Brother All Stars е подготовката на участниците. Докато във VIP сезоните, звездите прекрачват за първи път прага на най-известната Къща, риалити героите на All Stars вече имат опит зад гърба си и обикновено приемат второто си участие като реванш. Стратегиите са основна тема още от първите дни, а Къщата много бързо се разделя на лагери, които воюват открито помежду си и не се притесняват да нанасят непозволени удари на противниците си.

 

Тази вечер ще станем свидетели и на поредната дози заговори между лагерите. Евгени, който безспорно не престава да бъде под светлината на прожекторите, ще обсъди вражеския лагер с Ваня. Самата тя упорито държи на позицията си срещу Соня, а довечера ще видим неуспешните опити на журналистката да се помири с Червенкова. Освен Соня, Борислав и Джаферович също са под прицела на дуото Евгени и Ваня, а в полезрението на Лорда все повече влиза и неутралната Деси Слава. Как другият лагер отвръща на ударите и какви са плановете на най-големите стратези в Къщата да стигнат до финала, предстои да разберем.

 

В живото предаване тази вечер ще проследим и вторите елиминации в Къщата. Евгени, Борислав, Ваня и Къци се оказаха звездите с най-голям отрицателен вот на последните номинации. Довечера шоуто ще се раздели с един от тях, след като четиримата бъдат подложени на кръстосан разпит от своите Съквартиранти. Най-голямата изненада за вечерта обаче е друга. Големият брат за пореден път ще поднесе неподозирани емоции на участниците и един нов Съквартирант ще прекрачи прага на Къщата. Кой е той и с какво е свързан с останалите, ще разберем още тази вечер от 20 часа по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg