Ще има ли връзка между Дани и Сабина от „София – Ден и Нощ“ по Нова?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ще има ли връзка между Дани и Сабина от „София – Ден и Нощ“ по Нова?
25.11.2015

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в епизода тази вечер, 25 ноември, Поли отива на прослушване с надеждата, че най-накрая ще получи шанс за своята музикална кариера. Оказва се обаче, че за да запише собствено парче, трябва да плати висока цена. Готова ли е Поли да жертва ценностите си в името на кариерата? След като Дани и Сабина прекарват нощта заедно, Сабина мечтае за връзка с него, но дали той е готов за това? Още една двойка трябва да изясни отношенията си – влюбеният до уши Коко и срамежливата и скромна Ани. За Рая също предстои тежка битка със себе си – тя е в тежка финансова ситуация и сериозно обмисля предложението да работи в стриптийз клуб. Цялото й същество обаче се бунтува срещу това да се съблича за пари. Ще преглътне ли очарователната хореографка гордостта си – това ще разберем тази вечер, от 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

В епизода на сериала в четвъртък, 26 ноември, съдбата съвсем случайно среща Коко със стар приятел, който е останал на улицата и има крещяща нужда от помощ. Някога той е живял в квартирата, след това обаче заминава за Испания, където животът му поднася серия горчиви изпитания. Ще го приемат ли приятелите в квартирата и с какво ще промени живота им? Дани пък е решен да остави в миналото всичко, което стои на пътя на мечтите му. Но точно когато той иска да помисли само за себе си, съдбата не му оставя този шанс, защото сестра му Стела припада пред очите му. Всички са в шок! Сериозни подозрения за състоянието на Стела обхващат приятелите, които са безкрайно разтревожени, когато тя е откарана в болница. Каква е причината за припадъка и основателни ли са огромните страхове на Дани за сестра му?

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в петък, 27 ноември, притеснението за припадъка на Стела не напуска брат й Дани, който не може да се освободи от страховете си, свързани с нейното минало. Влюбените Коко и Ани пък преживяват първата сериозна криза в своите отношения. Ани хваща Коко в лъжа и това разклаща доверието на красивото момиче. Ани е решена да сложи край на връзката им. Дали Коко ще намери начин да си я върне след грешката? В проблеми се забърква и дъщерята на Боби – Симона. Този път проблемите на Симона са със закона, а Боби е силно притеснен за последствията от постъпката на непокорната тийнейджърка. Ще успее ли да й помогне загриженият баща, това ще стане ясно в петък, 27 ноември, от 22:00 ч. по Нова ТВ.

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ – всяка седмица от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg