Съквартирантите се вдигат на бунт срещу Евгени

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Съквартирантите се вдигат на бунт срещу Евгени
24.11.2015

В живото предаване снощи се проведоха първите номинации, съпроводени със светкавична елиминация. Застрашени от изгонване бяха Къци, Евгени и служебно номинираната Йоана. Певицата напусна завинаги Къщата, като реши през следващата седмица да спаси приятелката си Ваня Червенкова. Над 50% от зрителските гласове отидоха при Лорда, с което публиката недвусмислено показа, че му симпатизира и одобрява поведението му. Тази вечер ще видим как именно Евгени ще се окаже в центъра на всички конфликти, с което ще нагнети до краен предел отношенията в Къщата.

 

В днешното дейли ще видим как всички категорично ще се противопоставят на маниера на Минчев.  Ще станем свидетели на разрива в крехкото приятелство между него и Джаферович, предизвикани от фриволното поведение на Евгени. Един по един Съквартирантите ще си признат, че са били наранявани от ексцентричния ПР и ще поискат обяснение за думите му. Как ще завърши битката и дали мнозинството ще успее да детронира Лорда, ще видим днес от 20 часа по Нова.

 

Безспорно Минчев е сред най-колоритните звезди вътре в Къщата. Неговото чувство за хумор, сарказъм и коментари винаги се движат на ръба на добрия тон. Днес обаче ще видим и неговото друго лице – на ранимия и чувствителен Евгени. Зрителите на Нова ще станат свидетели на най-личната му изповед в българския ефир.  ПР-ът ще разкрие шокиращи подробности за своето детство и за отношенията с майка му, които ще трогнат дълбоко Съквартирантите. Какви са ценностите на Минчев, какъв баща би бил той и дали се вижда обвързан с жена – всичко това ще стане ясно тази вечер.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg