Първи остри сблъсъци в Къщата

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Първи остри сблъсъци в Къщата
20.11.2015

Снощи станахме свидетели на триумфалното завръщане в шоуто на Соня Колтуклиева. Като носителка на имунитет за следващите две седмици, журналистката получи прилив на сили и се изправи срещу Евгени Минчев. Тази вечер  двамата ще чуят обидни реплики по свои адрес, казани пред другите Съквартиранти и това ще задълбочи войната между тях. Двамата ще се обстрелват с обидни епитети, опитвайки се междувременно да демонстрират достойно поведение. Тази ситуация ще доведе до първото оформяне на лагери в Къщата. На страната на Соня ще застане певицата Йоана, определяйки поведението на Лорда като „форма на тероризъм”.  Ваня Червенкова пък ще се опита да омиротвори воюващите, с което обаче ще си навлече гнева на Соня. Двете ще влязат в словесен двубой, който очевидно ще има и продължение.

 

В днешния изключително емоционален епизод ще станем свидетели и на още двама враждуващи Съквартиранти, познати на публиката от други риалити формати. Джаферович ще се изправи срещу Борислав, наричайки го „фалшив”. Боби няма да му остане длъжен, определяйки Ваня като „посредствен футболист”. Този челен сблъсък на най-силните мъже в Къщата ще доведе до хвърляне на ръкавица и покана двамата да се изправят един срещу друг. Как ще завърши конфликтът, предстои да разберем.

 

Тази вечер ще видим и продължението на битката между синия и червения отбор. Всеки от четиримата изгубили ще намери свой си начин за реакция на събитията. Ваня Червенкова ще приеме изключително трудно поредната загуба и ще пролее сълзи, успокоявана от Евгени. Ваня Джаферович ще усети слабост, Соня ще погледне философски на нещата, а Къци няма да се успокои, докато не разбере защо са изтървали победата. Тази вечер обаче двата отбора ще се изправят в първата си честна битка. Кой ще спечели и какъв ще е развоя от седмичната мисия, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg