Любен Дилов-син е вторият член на журито в "България търси талант"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Любен Дилов-син е вторият член на журито в "България търси талант"
19.11.2015

Шоуто се завръща през 2016 г. в ефира на bTV с юбилеен сезон предизвиквайки всеки, готов да сподели своя талант пред многомилионна аудитория и да чуе авторитетното мнение на Михаела Филева и Любен Дилов-син в качеството им на оценяващи, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016. 

 

Поканата към Любен Дилов-син да бъде жури в сезона не е случайна - той е продуцент и сценарист на редица български предавания, работил е като журналист и главен редактор в много медии, автор е на редица книги и - въпреки че е бил депутат - се занимава с литература, търсейки и откривайки млади литературни таланти.

 

На него ще му се наложи отново да покаже своите високи критерии и усет, залагайки както на своя, така и на нюха на новите интересни попълнения в журито.

 

Освен Любен и Михаела, на масата с хиксовете ще седнат още двама души. Те  се занимават с изкуство, социално ангажирани са и ще образуват един незабравим талантлив тандем. Едно е сигурно: емоциите и страстите ще бъдат на ниво и за участниците, и за журито, а забавлението и доброто настроение на зрителите ще гарантира както екипът на продуцента (bTV), така и компанията на множеството алтернативни, провокативни и умеещи хора.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg