Търси се второ поколение кулинарни таланти

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Търси се второ поколение кулинарни таланти
17.11.2015

Авторитетното жури на тримата топ готвачи – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев започва търсенето на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюват всяка крачка към готварските върхове. Защото най-добрият готвач в собствената си кухня е в грешната кухня!

 

Всеки, който иска да изпита своята страст и въображение към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, трябва да се запише за кастинг на masterchef.btv.bg или на телефон 0879918000 от 16 ноември до 20 декември 2015 г.

 

Желаещите да се включат в едно от най-драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка. 

 

Одобрените кандидати ще покажат любимите си рецепти на предварителни кастинги на 5 и 6 декември във Варна, на 12 декември в Пловдив и от 17 до 21 декември в София. За участие в предаването ще останат 80 души.

 

Във втория сезон на MasterChef 80-те най-добри хоби готвачи ще се изправят пред по-трудни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят брилянтно с още повече обрати, изненади и неочаквани нови правила. Те ще имат честта да готвят рамо до рамо с корифеите на вкуса Виктор, Андре и Петър, да поднасят шедьоври на колоритни гости и да усъвършенстват готварските си умения до професионално ниво.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg