Рая прави шокиращо признание, а Коко намира любовта

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Рая прави шокиращо признание, а Коко намира любовта
11.11.2015

Шокиращи и неочаквани признания преобръщат отношенията в квартирата на „София – Ден и Нощ“ тази седмица. Романтични вълнения и разочарования, непосилни избори и родителски изпитания очакват героите в епизодите от сряда до петък, 22.00 ч., по Нова. 

 

Любовни трепети и творчески ентусиазъм завладяват Коко в епизода на „София – Ден и Нощ“  тази вечер, 11 ноември. Най-забавният съквартирант е вдъхновен от идеята да създава авторски бижута и смело чертае бъдещи планове като преуспял дизайнер. Вдъхновението му се разпалва още повече, когато среща красивата Ани. Коко е убеден, че това е любовта на живота му и е готов на всичко, за да спечели сърцето й. Коренно противоположни емоции завладяват Сабина, която е нападната от собствения си брат, дошъл да я върне в Златоград, ако трябва и насила. Какво ще предприеме шокираната Сабина?

 

В епизода в четвъртък, 12 ноември, желанието на Рая да се развива и доказва като професионалист я изправя в пряк конфликт с шефа й Михаил в танцовото студио. Поредното професионално разочарование за червенокосата красавица я отчайва до такава степен, че тя прави грешка, за която горчиво ще съжалява. Тази грешка ще преобърне изцяло отношенията в квартирата. На върха на щастието е единствено Коко, който вече се носи единствено на крилете на любовта. Ще бъдат ли споделени чувствата му?

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в петък, 13 ноември, Боби е изправен пред поредното предизвикателство като баща – дъщеря му Симона се изнася на квартира. Майка й е твърдо против и смята, че това е огромна грешка, която ще доведе след себе си единствено проблеми. Вироглавата тийнейджърка обаче е  непреклонна в своето решение. Положението се влошава и за Сабина, чиято майка пристига в София с неясна цел. Единственото, в което Сабина е сигурна, е че изцяло губи почва под краката си. Когато майка и дъщеря се срещат след 6-годишна раздяла, моментът и за двете е труден и емоционален. Какво ще последва от драматичната среща? Шокиращо признание ще направи Рая. След него отношенията между приятелите в квартирата никога повече няма да бъдат същите…

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ – всяка седмица от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg