Гъмов и Преслава опасно близки

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Гъмов и Преслава опасно близки
05.11.2015

Отношенията в Къщата се лутат между силната любов и безкомпромисната омраза. Емоциите са големи и се увеличават повече с всеки изминал ден изолация. По подобен начин могат да бъдат описани състоянията на Станимир Гъмов. Той обяви открита война на Кичка и двамата си размениха много обидни квалификации, но в същото време неговата най-голяма слабост в Къщата е Преслава. Към нея актьорът е друг човек – мил, добър и грижовен. Само ден, след като двамата се обявиха за семейство, Гъмов ще помоли певицата да го приюти в леглото си, както правят истинските двойки. Изненадващо тя ще се съгласи, а как ще премине тази нощ в опасна близост, предстои да разберем.

 

Големият брат ще възложи нова седмична мисия на Съквартирантите и най-известната Къща ще се превърне в 5-звезден хотел, който ще приеме своите именити гости. Както всеки голям хотел, така и този разполага с високо квалифициран персонал, готов да приеме с радост всеки каприз на посетителите. Егото на Съквартирантите обаче далеч не е малко, а какво ще се случи когато разберат, че едни ще бъдат обслужващ персонал, докато други ще тънат в разкош, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

 

Тази вечер звездната Къща ще заблести още по-силно с присъствието на Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Антония Петрова Бередин. Коментаторите ще прекрачат прага на хотел Big Brother, не само за да бъдат негови гости, но и съветници, и съдници на Съквартирантите. Тримата ще проведат откровени разговори с Кичка, Здравко и Преслава, а накрая на престоя си всеки от тях ще има сложната задача да каже кой е най-достоен да победи в надпреварата и кой не трябва да става „Любима звезда на България” в никакъв случай. Разбира се, всяко подобно заключение е удар по егото на водачите в отрицателната класация, а това ще доведе до своите последствия.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg