Истината за бащинството на Дани от „София – Ден и Нощ“ по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Истината за бащинството на Дани от „София – Ден и Нощ“ по Нова
04.11.2015

04 ноември 2015 г., София. В епизода на „София – Ден и Нощ“ тази вечер, 4 ноември, истината за връзката на Рая и Дани най-накрая излиза наяве и ще промени изцяло ситуацията в квартирата. Сабина е толкова отчаяна от новите разкрития, че се хвърля във връзка с галантен бизнесмен. В сериозни неприятности се забърква Коко, за когото положението вече става доста опасно. Затъналият в кредити съквартирант вече се среща очи в очи с кредитосъбирателите, които изобщо не се шегуват. Има ли някой, който може да му помогне, или трябва да плати скъпо за безотговорността си?

 

С дълбоки и фатални любовни разочарования ще се сблъскат приятелите от „София – Ден и Нощ“ в епизода на 5 ноември. Няколко връзки ще бъдат рязко прекратени, няколко сърца ще останат безмилостно разбити в „София – Ден и Нощ“ в четвъртък вечерта от 22:00 ч. по Нова. Истината за бащинството на Дани ще лъсне най-изненадващо и ще обърка целия му живот. Коко е единственият, на когото късметът се усмихва в тези трудни дни. Той е назначен на нова работа. За да заслужи мястото си обаче първо трябва да премине през серия от неочаквани и комични перипетии.   

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в петък, 6 ноември, Коко трябва да оцелее в първия си работен ден. Но трагикомичните ситуации го преследват навсякъде. Съвсем изненадващо обаче именно той се превръща в героя на деня, спасявайки човешки живот точно когато всичко изглежда безнадеждно за него. Много сериозни проблеми се скупчват над главата на Сабина, чието трудно минало неумолимо я застига. Брат й Ерджан изненадващо се появява в бара, където тя работи, с една единствена цел – да я върне обратно в Златоград. Ще успее ли Сабина да излезе от капана на своето минало, ще видим в петък, от 22:00 ч. по Нова телевизия.

 

Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ – от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg