Неочаквано бащинство в „София – Ден и Нощ“ по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Неочаквано бащинство в „София – Ден и Нощ“ по Нова
28.10.2015

Комични, но и напрегнати ситуации в квартирата тази седмица. Майката на Коко и малко бебе се появяват най-изненадващо за всички, а Поли приютява Марио в стаята си въпреки протестите на своите приятели

 

28 октомври 2015 г., София. В епизода на „София – Ден и Нощ“ в сряда, 28 октомври, Боби се сдобива с най-забавния, но и най-нетърпимия служител в автосервиза. Той взима на работа Коко, за да му помогне да си стъпи на краката. Приятелският жест на Боби обаче му навлича само проблеми, защото Коко прави беля след беля на работното си място и обръща с главата надолу целия автосервиз. Огромна изненада очаква Дани, който посреща в квартирата неочаквани гости – някогашната му авантюра Никол с бебе на ръце. Момичето твърди, че Дани е бащата на бебето и търси помощ за отглеждането му. Дани е шокиран, както и всички негови приятели от квартирата… Той ли е истинският баща на бебето и какви обрати ще предизвика идването на Никол? 

 

В четвъртък, 29 октомври, предстои да видим един от най-забавните епизоди на „София – Ден и Нощ“. В квартирата неочаквано пристига Елка – майката на Коко. Щастливата майка идва от Берковица, за да погостува на сина си и да се наслади на успехите му в София. Коки години наред е убеждавал родителите си, че се справя перфектно в столицата – следва, изкарва шестици на изпитите, намерил си е хубава, добре платена работа, има сериозна връзка… С пристигането на любопитната майка обаче измислиците на Коко са на път да се спукат като сапунен мехур. Коки се нуждае от спешна стратегия, с която да покаже на Елка колко е съвестен и отговорен. Вместо това обаче се оплита в още повече комични лъжи, като въвлича и съквартирантите в целия този театър. Положението се усложнява и за Дани, който се опитва да полага грижи за бебето, кръстено на самия него. Чаровникът обаче няма никакъв опит с бебетата и цялата ситуация го ужасява. Малкото бебе Даниел пък плаче по цяла нощ и това изнервя всички наоколо. Напрежението между Дани и Рая се увеличава, защото тя категорично не одобрява създалото се положение, а Дани е разочарован от липсата на подкрепа от нейна страна. Ще се счупи ли доверието помежду им заради бебето или ще укрепне още повече?

 

В епизода на „София – Ден и Нощ“ в петък, 30 октомври, кулата от лъжи на Коко, която той е  градил години наред пред родителите си, се разклаща все повече. Комичните ситуации, в които той се заплита, за да убеди майка си, че животът му в София е чудесен, стават все по-сложни. Приятелите на Коко от квартирата вече все по-трудно успяват да проследят лъжите, в които той ги заплита като съучастници. Ще разкрие ли Елка истината за сина си или ще продължи да вярва в измисления му живот? Забавните ситуации около Коко и майка му не спират, но един друг съквартирант провокира все повече негативно отношение към себе си и това е Поли. Заради нанеслия се в апартамента Марио, когото Поли е приютила в своята стая, красивата блондинка е в постоянен конфликт с останалите. Тя е толкова влюбена в Марио, че е готова по всяко време да го защити и да вземе неговата страна... дори в случаите, когато наглото му поведение прекрачва всички граници. Какви са шокиращите провокации на Марио и дали Боби и компания ще издържат в името на приятелството си с Поли? 

 

Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ – от сряда до петък, 22.00 ч. по Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg