Нова стъпва на пазара на киноразпространение

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нова стъпва на пазара на киноразпространение
13.10.2015

Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. Марката, по която се дистрибутират филмовите заглавия – „Лента“, вече представи на българските зрители селекция от изключителни холивудски заглавия. 

 

„Навлизането на кинопазара у нас е част от стратегията ни за разрастване и диверсифициране на бизнеса. В дългосрочен план тази стъпка ще подпомогне и усилията ни за предлагане на качествено и разнообразно филмово съдържание на българските зрители на различни платформи и устройства. Щастливи сме от резултатите, които постигнаха първите заглавия, и сме подготвили още изключителни премиери за любителите на киното в България”, каза Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.  

 

През тази година „Лента“ ще изненада почитателите на киното със селектирани заглавия от каталога на Lionsgate – „Сикарио“ (Sicario) и „Тиха нощ, луда нощ“ (Love The Coopers), новотo заглавие на легендарния режисьор Уди Алън – „Почти нормален“ (Irrational Man), както и най-малките зрители с прекрасните анимации „Мюн: Пазителят на луната“ и „Сава – Сърцето на воина“. 

 

През следващата година зрителите ще могат да се насладят на дългоочакваните продължения на едни от най-успешните холивудски продукции – втора част на хитовия трилър от режисьора Луис Летериер „Зрителна измама”, продължението на култовия екшън „Механик” и нова глава от забавната комедия „Моята голяма луда гръцка сватба”.  Своя дебют в киносалоните ще направят и ленти като високобюджетната екшън-драма "Дълбок хоризонт" (Deepwater Horizon), филмовата адаптация от Стивън Спилбърг “Големият дружелюбен великан” (The BFG: Big Friendly Giant), както и новият съвместен проект на актьорите Робърт Де Ниро и Зак Ефрон с работното заглавие „Dirty Grandpa”. 

 

Сред топ заглавията, които „Лента“ представи до този момент на българската публика, бяха: шпионският трилър „Мисия: Ноември” с Пиърс Броснан в главната роля, екшънът „Ярост” с Брад Пит, „От глупав по-глупав” – „Завръщането” с любимите холивудски актьори Джим Кери и Джеф Даниълс, всички от които попаднаха в челните места на националния боксофис. Лента представи още последния филм на легендарния сценарист и режисьор на американското кино Уди Алън – „Магия в полунощ”.  

 

Информация за заглавията, разпространявани от „Лента“, можете да намерите на сайта: lenta.kinonova.bg

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg