Вълна от конспирации залива Къщата

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Вълна от конспирации залива Къщата
30.09.2015

Третите номинации вече чукат по вратата на най-известната Къща и напрежението в нея витае във въздуха. Изборът на Съквартирантите става все по-труден с всяка следваща седмица, а кръгът на доверие се стеснява все повече. Новосформираните лагери в Къщата ще се опитат чрез недомлъвки и намеци да разберат кой как е решил да гласува, забравяйки, че Big Brother чува и вижда всичко. Неспазването на едно от най-важните правила в предаването и проявата на недвусмислена конспирация ще принуди Големият Брат да накаже сурово звездите.

 

Кухнята отново ще се превърне в бойна арена. Този път на тепиха ще се изправят Люси и Иво, а поводът е... порция спагети. Още при влизането си в Къщата, режисьорът открито заяви липсата си на симпатии към ТВ водещия. Люси беше категоричен, че вижда в Танев една пристореност и липса на категорична позиция. Днес ще станем свидетели как този отдавна тлеещ конфликт между двамата ще избухне. Къщата ще се огласи от словесните атаки на режисьора, който ще въвлече всички Съквартиранти в разпрата. 

 

Ситуацията в най-известната Къща вече няма нищо общо с веселите закачки и забавните ситуации от първите дни. От ден на ден конфликтите и интригите зачестяват, а напрежението между звездите става по-голямо. Обстоятелствата ще си кажат думата и поп-фолк сензацията Преслава ще пожелае доброволно да напусне шоуто. Тази вечер в живото предаване ще разберем какви са аргументите на красавицата и какво е нейното крайно решение. Тогава ще научим и имената на номинираните, както и с какви доводи са предложени за изгонване от останалите Съквартиранти.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg