Литературното риалити ”Ръкописът” тръгва в сряда

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Литературното риалити ”Ръкописът” тръгва в сряда
29.09.2015

Тази сряда, 30 септември, точно в 21:00 часа в ефира на БНТ 1 тръгва литературното реалити „Ръкописът“.

Дългоочакваната премиера на шоуто ще събере зрителите по същото време и на голям екран на открито пред Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ в София, за да ги направи съпричастни на емоцията от старта на оспорваното състезание между дебютни романи. На живо и в ефир БНТ 1 ще запознае зрителите с всички 72-ма участници, които достигнаха след тежък кастинг до участие в предаването.

 

Своите ръкописи изпратиха българи с различни професии от страната и наши сънародници, които живеят в чужбина, за да докажат, че именно техният роман заслужава да бъде издаден.  

 

По-рано същия ден, на пресконференция в Националната библиотека БНТ ще представи 72-мата талантливи участници. Състезанието ще започне веднага за първата група от 12 души, които ще преминат през различни предизвикателства. На изпитание ще бъдат подложени тяхното въображение, талант и умение да реагират адекватно в трудни ситуации.

 

В първия епизод зрителите ще чуят личните им истории, ще разберат какво ги е вдъхновило да напишат романа си, защо ръкописите им разказват за исторически събития, преживяни случки или измислени светове – всичко, което ги е окуражило да напишат своя първи роман. В края на епизода от 12-те претенденти ще остане един, който отива на финал.

 

В следващите пет епизода, от останалите конкуренти ще бъдат определени още петима, които също ще се състезават за победата. В следващите 6 епизода от втората фаза на формата ще се конкурират победителите от първите 6 серии и върнатите от продуцентската колегия. Победителят ще бъде излъчен във финалния 12-ти епизод.

 

 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg