Един съквартирант напуска къщата на живо тази вечер

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Един съквартирант напуска къщата на живо тази вечер
09.09.2015

Колкото по-близо е финалът, толкова по-тежък става престоят в Къщата. В днешния дейли епизод ще станем свидетели на мисия, която наглед изпробва физическите сили и воля на Съквартирантите, но всъщност поставя на изпитание техните сърца. Нещо ще разтърси дълбоко дамите в Къщата и ще ги изправи пред сериозна дилема – дали да предпочетат личното удовлетворение, или да го пренебрегнат в името на общото благо. С какви трудности ще се сблъскат този път и какви решения ще вземат, ще разберете тази вечер по Нова.

 

След дългата и тягостна нетърпимост между двата лагера, именно тази мисия ще обедини поне за кратко Съквартирантите. Те ще забравят всички казани обиди, а най-големите врагове  – Никита и Кирил – ще седнат на една маса и ще заговорят спокойно. За съжаление, мирът няма да трае дълго и мъжете бързо ще намерят нов враг в лицето на... Големия Брат. Къщата ще се огласи от заплахи и проява на агресия, а дали Big Brother ще остави нещата така, или ще последват нови санкции, предстои да разберем.

 

Не пропускайте дейли епизода от 20 часа и за да научите кой от Съквартирантите ще напусне завинаги Къщата и ще заеме почетното 6-то място. Вотът вече е положителен и на живо ще си тръгне този, който е събрал най-малка зрителска подкрепа до тази вечер. За зрителското одобрение се борят Аделина, Анита, Богданов, Никита, Катя и Кирил. Кой ще остане до големия финал в петък, зависи само от зрителите на Нова.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg