Туристи са атакувани от военен дрон в 5 сезон на "Хавай" 5-0"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Туристи са атакувани от военен дрон в 5 сезон на "Хавай" 5-0"
09.09.2015

Хавай може да буди представа за тропическа идилия, но това съвсем не означава, че да се поддържа реда там е по-лесно! Още в премиерата на сезон 5 на „Хавай 5-0“ (Hawaii 5.0) по Diva с двоен епизод във вторник, 22 септември, в 21:00 часа, ще станем свидетели на първото престъпление за сезона, при което туристи, привлечени от красотата на щата, попадат под обстрел. Когато туристите биват атакувани от откраднат военен дрон, Джери Ортега (Хорхе Гарсия) има план как да се справят с положението и да сложат край на нападението. Но, какъв е истинският мотив за това престъпление? По-нататък Адам прави предложение на Коно (Грейс Парк), а Дани (Скот Каан) получава много лоши новини за брат си Мат.

 

След това Отряд 5-0 разследва кога е била отвлечена малката дъщеря на един „морски тюлен“, който в момента е на секретна мисия от най-високо равнище. Междувременно, за да спаси живота на брат си, Дани трябва да намери 18.5 милиона долара за откупа, искан от неговите похитители.

 

„Хавай 5-0“ (Hawaii 5.0) е съвременен прочит на класическия сериал, посветен на нов елитен отряд със специално предназначение, чиято задача е да изкорени престъпността, заливаща слънчевото крайбрежие на острова. Детектив Стив Макгарет (Алекс О’Лъфлин) – в миналото отличаван с награди офицер от флота, а понастоящем действащ полицай, се завръща в Оаху, за да разследва убийството на баща си и остава там, след като бившият губернатор на Хавай го убеждава да оглави новия екип. Макгарет се заклева да приключи успешно случая на баща си, докато членовете на безстрашния Отряд 5-0, шегуващи се и спорещи помежду си, са решени да изкоренят съмнителните елементи от 50-тия щат.

 

Не забравяйте: Премиерата на Сезон 5 на „Хавай 5-0“ (Hawaii 5.0) по Diva ще се състои с двоен епизод във вторник, 22 септември, в 21:00 часа. Всяка седмица ще се излъчват по два епизода.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg