Горещ старт на същинския есенен сезон по Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Горещ старт на същинския есенен сезон по Нова
09.09.2015

Вчера в 21:00 ч. ефирът се нагорещи с началото на четвърти сезон на музикално шоу N1 в света - X Factor, което започна с някои от най-колоритните кандидати, сред които бяха варненски стрийт фитнес маниак и рапър с екзотичен микс на три езика. Дами, покорили танцовото изкуство, се устремиха към сцената на X Factor, за да изпитат вокалните си възможности. Зрителите за първи път видяха новия съдийски отбор в действие и научиха какво търсят Криско, Люси, Маги и Саня в предстоящия сезон на X Factor.  

 

Този петък, на 11 септември от 20:00 ч., е големият финал на Big Brother. На 13 септември, точно в 20:00 часа, започва VIP Brother. Тогава прага на Къщата ще прекрачат най-известните лица на шоубизнеса в България. Какво се крие зад слогана на VIP Brother „100 % напудрен” - зрителите ще видят с очите си само след броени дни. 

 

На 18 септември в 21:30 ч. по Нова стартира втори сезон на „Фермер търси жена”, когато ще разберем кои са петимата фермери-ергени, които ще търсят своята половинка.

 

Най-новият проект на Нова - първият за страната ни риалити сериал София – Ден и Нощ стартира на 29 септември. Той вижда столицата през погледа на младите хора, дошли в София да преследват мечтите си, да търсят себе си, нови приятели и възможности. А кои ще са главните действащи лица в него - предстои да разберем след броени дни.

 

От следващата седмица на екран се завръщат още две любими предавания - „Сделка или не” на 14 септември и „Господари на ефира” на 15 септември, които ще допринесат за още по-колоритната програма на медията през есенния сезон.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg