Богданов и Илиян в челен сблъсък

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Богданов и Илиян в челен сблъсък
01.09.2015

Лидерът на Къщата Цветелин и колоритният Братухчев напуснаха Big Brother снощи, след като събраха най-голям процент зрителско неодобрение. Това беше като удар под пояса на Богданов. Докато той изпращаше Цецо, дори не подозираше, че само след минути ще има още по-сериозна причина да се притеснява – наранения приятел на Анита – Илиян.

 

След скандалния телефонен разговор, който Анита и приятелят ѝ проведоха, девойката изпадна в дълбока депресия и всячески молеше Big Brother да допусне любимия ѝ до Къщата, за да изяснят отношенията си. Големият брат за пореден път прояви великодушие и снощи Илиян прекрачи прага на най-известната Къща. Това допълнително напрегна Богданов, който още не успял да осъзнае излизането на най-близкия си човек, вече трябваше да се изправи очи в очи с ревнивия Илиян. Какво ще се случи, когато един разгневен мъж застане пред този, който заплашва дългогодишната му връзка и защо Богданов ще поиска да напусне Къщата, ще разберем тази вечер в 20 часа по Нова.

 

Мисия „Обратно в обора” за пореден път ще изправи лидерите на Къщата един срещу друг. Цветелин и Никита ще разделят отборите така, както са разделени лагерите им, а целта на поставената задача е да събират кокошки и прасета по двама, докато са облечени в обща дреха. По време на тази мисия, Пламен ще претърпи инцидента, заради който снощи беше освободен от елиминации. Развръзката от задачата отново ще даде повод на Цветелин да нападне Никита, а вербалната атака отново ще премине в силни думи и обидни епитети към татуираната красавица.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg