Ново начало и "Шаби шик" стил обещават продуцентите на "На кафе"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Ново начало и "Шаби шик" стил обещават продуцентите на "На кафе"
27.08.2015

Най-обичаното женско предаване се преобразява изцяло и кани зрителите в своя нов и изключително уютен дом да пият заедно кафето си „с шик“ от понеделник в 9.30 ч.

 

Създателката на концепцията на новото студио на „На кафе“ е известната стилистка Кремена Халваджиян. Вярна на своя стил, непрекъснато да търси, да променя и да прави всичко, което ни заобикаля красиво, тя отново е уловила модерната тенденция – светът се връща назад във времето, за да търси вдъхновение, красота и романтика, които да пресъздаде в съвременния свят, като добави уникалния почерк на автора и ги обгради с много уют. 

 

Новият стил на студиото е издържан в женския и одухотворен стил от началото на XX век, а именно „Шаби шик“ (британски оксиморон за износен шик), отличаващ се с хармония, романтика и топъл уют, изцяло отразяващ душевността на Гала и нейния екип. 

 

Любимото женско предаване на българките отново е уловило духа на времето в нас, търсейки хармония в забързания ритъм на битието. И новите декори, и обновената концепция са отговор на съвременните потребности на българката за повече уют и нежност в динамиката на ежедневието. 

 

Още в понеделник, 31 август, точно в 9.30 ч. зрителите на „На кафе“ ще могат сами да вкусят новия стил и цялостната промяна с чаша ароматно кафе в ръка. 

 

Как е претворен стилът „Шаби шик“ в студиото и какви изненади още е подготвил екипът на предаването ще научите в понеделник, 31 август, точно в 9.30 ч.  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg