Първо по рода си предаване за кино само по bTV Cinema

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Първо по рода си предаване за кино само по bTV Cinema
25.08.2015

От 5 септември стартира „Като на кино” - всяка събота вечер, в продължение на един час, предаването ще показва истории от първо лице на холивудски звезди от най-горещите филмови точки по света като Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис. Зрителите ще имат възможността да надникнат в личния живот на екранните си кумири и да видят отблизо както възходите, така и паденията им.  

 

Водещ на дебютното предаване по филмовия кабелен канал е дългогодишният кино репортер на „Преди обед” Станислава Кара. Стаси е журналист  по професия и киноман по призвание. Срещала се е лично със звезди като Кевин Спейси, Уилем Дефо, Бенедикт Къмбърбач, Кийра Найтли, Камерън Диас и Джейми Фокс. Въпреки натоварения си график тя вече има и цели два издадени романа - „Фалшът е начин на мислене" и „Повикът на щастливата случайност". 

 

„Като на кино” ще предоставя на зрителите информация и за премиерните кино- и телевизионни филми на седмицата, за най-новите телевизионни сериали по света и у нас, както и за музиката в киното – звездите, саундтраците, хитовете. По bTV Cinema всяка събота от 20 до 21 ч.

 

Междувременно, от 31 август до 6 септември по bTV Cinema започва „Седмицата на Арнолд Шварценегер” - всяка вечер от 21 ч., а през уикенда и от 23:15 ч. Началото ще бъде поставено в понеделник вечер, 31 август от 21 ч. с „Непобедимите 3” на Силвестър Сталоун. От вторник до петък следват класическите екшън филми, чрез които Арнолд Шварценегер успя да се превърне в еталон за най-опасния жанр - „Заличителят”, „Истински лъжи”, „Командо” и „Последният екшън герой”.

 

На 5 септември, събота, от 21 ч. ще видим „Невъзможно бягство”, а от 23:15 ч. - „Хищникът”. В неделя вечер от 21 ч. е „Саботаж”, а от 23:15 ч. - „Конан Варварина” (един от филмите, с които Шварценегер дебютира на големия екран).

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg