Петима мъже в борба за мястото си в къщата

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Петима мъже в борба за мястото си в къщата
24.08.2015

Тази вечер в 20 часа петима мъже ще се борят за оставане в Къщата на Big Brother. Кристиян, Кирил, Богданов, Братухчев и Пламен прекараха само седмица в най-известната Къща, но всеки от тях успя да намери приятели и неприятели в нея. В живото предаване тази вечер зрителите на Нова ще решат кой най-малко заслужава да продължи борбата си за паричната награда и любовта на зрителите. Освен защитниците на петимата, в студиото ще бъдат и коментаторите Евгени Минчев, Катето Евро, Ваня Червенкова и Антон Стефанов.

 

Кристиян предизвика скандали и негативни коментари още с прекрачването на прага на Къщата. Младежът от с. Жирнов си навлече гнева на съквартирантите като унищожи багажите им, за да спаси своя. След като Големият брат го свали от поста Биг Бос, Кристиян показа и другата си страна. Интригите и заповедите към останалите стихнаха, а гласът му започна да се чува все по-рядко.

 

Новият Биг Бос – Кирил се опита да вземе в ръце контрола и организира бунт срещу лошите условия в селската Къща. За съжаление на всички единственият резултат от бунта беше санкция от Big Brother - редуциране на голямата награда, поради редица надушения на правилника за живот в Къщата.

 

Братухчев попадна в полезрението на Богданов и Цветелин и стана обект на техните закачки и подигравки още през първите дни от престоя си. Изневерите, за които бургазлията призна, се оказаха особено интересна тема за дуото. Тази вечер, за да защити Братухчев си и да разкаже цялата истина, в студиото ще дойде неговата съпруга Юлиана. 

 

Богданов и неговият най-близък приятел в Къщата Цветелин се самопровъзгласиха за пазители на реда и честта на жените. През цялото време младият фитнес инструктор призовава за спортменство и мъжка игра, но много често сам противоречи на своите думи с действията, които предприема. Единственият човек, който посмя да му се опълчи и да защити мнението си пред него, се оказа Ирена, а какво ще последва от този сблъсък, предстои да разберем.

 

Пламен е романтичната душа в компанията. Той определено успя да се сближи както с жените в Къщата, така и с общия враг Кристиян. Защо обаче остана настрана от групата на мачовците, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg