Отнемат дъщерята на Анджелина Джоли

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Отнемат дъщерята на Анджелина Джоли
22.08.2015

Актрисата Анджелина Джоли може да загуби попечителство над осиновената си дъщеря - етиопката Захара. Изненадващо се появи биологичната майка на 10-годишното момиче и си иска детето. Оказва се, че Джоли е била подведена за съдбата й от управата на сиропиталището в Етиопия. Когато открила 6-месечната Захара й било казано, че майката на бебето е починала от СПИН. В този момент Захара е била в много тежко здравословно състояние и е нямало кой да се грижи за нея. Джоли се влюбила в бебето и направила всичко възможно, за да спаси живота й и да я вземе със себе си в САЩ. Захара става част от семействота на холивудската актриса, която тогава все още отглежда сама осиновените си деца Мадокс и Пакс Тиен.

 

"Казали на Анджелина, че 18-годишната майка на Захара е починала от СПИН и тя е сираче. Неочаквано обаче майката се появи - казва се Ментеуаб Дауит и твърди, че семейството й излъгало Джоли. Те дали детето й за осиновяване, защото избягала от дома си и родителите й не можели да се грижат за болно бебе", казва източник пред американски сайт.

 

Твърденията на етиопката поставят под въпрос законността на осиновяването на Захара. Сърцето на Джоли обаче се къса и заради намеренията на самата Захара. Щом разбрала, че майка й е жива, тя поискала да се върне в Етиопия и да заживее с нея.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg