Big Brother детронира Кристиян и той пожела да напусне

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Big Brother детронира Кристиян и той пожела да напусне
20.08.2015

Само три дни след началото на Big Brother, съквартирантите могат да се похвалят, че са изпитали цялата палитра от емоции. След два дни, прекарани под строгия диктат на Биг Бос Кристиян, тази вечер нещата ще се обърнат на 180 градуса. Вместо него, Големият брат ще назначи Кирил на престижната позиция, а това ще доведе до изричното желание на Крис да напусне Къщата завинаги.

 

Както винаги, Big Brother ще покаже, че е строг, но изключително великодушен. Той ще даде възможност на съквартирантите да променят към по-добро живота в Къщата, като осигури вода от външния душ. Всяко нещо обаче си има цена и те трябва да заслужат този лукс срещу откровенност. Какви съкровени тайни ще разкрият, до какви реакции ще доведе това и ще успеят ли да извоюват така желаната течаща вода, предстои да разберем.

 

Тази вечер ще станем свидетели и на първите номинации в Big Brother: 100% натурален. Кой ще се бори за оставане в Къщата само седмица, след като е прекрачил прага й, ще разберем в 20 часа по Нова.

 

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването (http://bigbrother.novatv.bg) и официалната страница на Big Brother във Facebook (https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria?fref=ts). Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com (http://vbox7.com/user:bigbrother}

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg