Дрон шпионира къщата на Big Brother

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Дрон шпионира къщата на Big Brother
07.08.2015

Продуцентите на шоуто пазят в строга тайна темата на новия сезон и дизайна на Къщата, за да изненадат 14-те участници с начина на живот, който ги очаква. Но дори Big Brother не може да спре новите технологии и нетърпеливите фенове. Група младежи направиха снимки на най-известната къща с дрон, след което ги изпратиха на официалната Facebook страница на предаването. Това, което кадрите  разкриват, са необичайно количество постройки в двора със сламени покриви, чието предназначение не е ясно, но най-вероятно има отношение както към началната дата на предаването, която е в разгара на лятото, така и към слогана на този сезон на шоуто „100% натурален”.   

 

Феновете признаха, че интересът им е надделял и са пуснали дрон над Къщата на Big Brother, с цел да разберат повече за предстоящия и дългоочакван сезон. Подозренията са, че младежите са от приятелския кръг на някого от участниците, които са готови на всичко, за да узнаят повече за това, което ги очаква и да използват времето преди старта за усилена подготовка. Собствениците на дрона обаче отричат подобна връзка и уверяват, че са направили снимките единствено, за да задоволят собственото си любопитство. 

 

„Този нескрит интерес определено ни изненада и зарадва, както и находчивостта на младежите, затова решихме да пуснем снимките и на официалната страница на предаването. Въпреки това се обръщаме към останалите фенове с молба да имат още малко търпение и да не прибягват до толкова крайни ходове, защото пазенето на тайни не е самоцел за Big Brother, а съществена част от драматургията на шоуто”, коментират с усмивка продуцентите на предаването.

 

На 17 август в 20.00 часа, четиринадесет българи ще прекрачат прага на най-известната Къща, за да изживеят приключението на живота си. Те ще бъдат подлагани на ежедневни изпитания за силата на духа и тялото, а в края на шоуто един от тях ще си тръгне с голямата награда от 50 000 лв. 

 

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg