Двойна доза премиери през август само по bTV Cinema

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Двойна доза премиери през август само по bTV Cinema
29.07.2015

bTV Cinema предлага на телевизионните зрители двойна доза кинопремиери от 21.00 часа. Освен рубриката „Какво ново в понеделник”, маниаците ще могат да се насладят и на още едно неизлъчвано (по българска телевизия) заглавие всеки вторник. 

 

Премиерите започват с научнофантастичния екшън „Превъзходство” ("Transcendence", 2014). Джони Деп и Морган Фрийман ще проверят докъде би могъл да стигне един изкуствено създадено интелект, чиято мощност е по-голяма от сборния интелект на всеки човек в историята на Земята. Ще успее ли д-р Уил Кастър (Деп) да слее съзнанието си заедно със суперкомпютър, способен да промени хода на света? Зрителите ще разберат на 3-ти август, от 21:00 часа по bTV Cinema. 

 

Във вторник, 4-ти август, отново от 21:00 ч. градът на ангелите ще бъде застрашен от апокалипсис, способен да го изравни със Земята – с премиерата на „Апокалипсис в Лос Анджелис” ("LA Apocalypse", 2014).

 

Напук на августовските горещини „Какво ново в понеделник” на 10 август ще покаже истинско „Ледено бедствие” ("Icetastrophe", 2014).

 

Камерън Диас обаче отново ще развихри горещите страсти на малкия екран с премиерата на комедията на братя Коен „Гамбит” ("Gambit", 2012) във вторник, 11 август от 21.00 часа. Заедно с Колин Фърт тя ще покаже на зрителите идеалния начин за отмъщение към арогантния шеф. 

 

„Казвам се Кхан” ("My Name Is Khan", 2010) е премиерното заглавие на 17 август от 21.00 часа по bTV Cinema. Кхан e индиец-мюсюлманин, страдащ от синдрома на Аспергер (изразяващ се в слаба социална адаптация). Историята на Кхан представлява трогателна романтична драма, в която на главния герой ще му се наложи да се бори докрай за любовта си и най-важното – да преодолее собствените си недостатъци, които винаги са се оказвали пречка в живота му. 

 

„Огнено торнадо” ("Fire Twister", 2015) ще засили лятната жега във вторник, 18 август, за да разкрие какъв би бил резултатът, ако мистериозно кълбо от светлина се удари в нефтена платформа, разположена върху морската повърхност. 

 

Ораторството е опасно изкуство. Негова жертва ще се окаже отличникът на випуска, осмелил се в речта по случай своето дипломиране да признае любовта си към най-популярното момиче в училище – Бет Купър (Хейдън Пенитиер). Как изричането на 4-те думи „Обичам те, Бет Купър” ("I Love You, Beth Cooper", 2009) ще промени живота на един млад мъж - зрителите ще разберат в „Какво ново в понеделник” на 24 август от 21:00 часа само по bTV Cinema.

 

Разрушителната вълна продължава в последната премиера за месеца – на 25 август, от 21:00 часа с научнофантастичния екшън „Зодиак: Знаци на апокалипсиса” ("Zodiac: Signs of the Apocalypse", 2014).

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg